Windows Server 2022 Essentials

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

   

  • Aktiválási mód: Online

   

  • Processzor: 16 Cores

   

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

   

  • Architektúra: 64 Bit

   

  • Régió: Világszerte használható
  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Nem elérhető
  Részletek

   

  Windows Server 2022 Essentials: egy friss szerveroldali megoldás

  A Windows Server nemrégen kiadott Essentials alapverziója könnyen használható szerveroldali operációs rendszerként rugalmas, ugyanakkor megfizethető megoldást kínál a legfeljebb 50 eszközzel és 25 felhasználóval bíró kisvállalati IT üzemeltetés számára.

  A régebb óta elérhető Windows Server Essentials alapverzióval számos rendszergazda kötött már szorosabb ismeretséget. Ebbe a sorozatba illeszkedik a 2022 Essentials kiadás is: a vadonatúj integrált képességek és továbbfejlesztett funkciók széles tárháza nyílik meg az operációs rendszert régóta ismerő, illetve újonnan felfedezők számára. 

  A Windows Server 2022 Essentials tovább segíti a kisvállalkozásokat, hogy magasabb termelékenységi szintre kerüljenek a legmodernebb digitális megoldások kiaknázásával, saját kezelésű IT infrastruktúrájuk fejlesztésével.

  A Windows Server 2022 Essentials jellemzői

  Nevének megfelelően a Windows Server 2022 Essentials egy szerveroldali operációs rendszer, melyet hálózatos környezetben működő kiszolgálószámítógépek üzemeltetése során használnak a szerver-kliens architektúra modellben.

  A Windows Server 2022 Essentials használatával alacsony befektetéssel fejlesztheted az IT működési környezet biztonságát és rendelkezésre állását. A legmodernebb elérhető Windows Server telepítésével jelentősen csökkentheted a biztonsági kockázatok jelentette veszélyt. Emellett a lokális adatközpont-infrastruktúra számára is új lehetőségek nyílnak meg egy friss rendszer bevezetésével, ezáltal is törekedve a magasabb hatékonyságra.

  A rendszer multilanguage, azaz többnyelvű, így számos különféle nyelven telepíthető. Egyfajta modern hibridmegoldásként képes kiaknázni a helyi munkakörnyezet és az online felhő nyújtotta előnyöket a két eltérő szemlélet közötti optimális viszony kialakításával.

  A Windows Server 2022 Essentials egy további fontos biztonsági réteget jelenthet számodra, ezzel is támogatva a vállalati számítógépes infrastruktúra, illetve az installált alkalmazások megújítását, adaptálódva a hibrid környezetek által biztosított újszerű előnyökhöz.

  A Windows Server 2022 Essentials kiváló választás minden korábbi alap Windows Server kiadás pótlására: vásárolj most eredeti Windows Server 2022 Essentials licenszet! Megbízható, hivatalos forrásból, ahol számlát és teljeskörű garanciát kapsz a megvásárolt termék mellé.

  Windows Server 2022 gépigény és licenszvásárlás

  A Windows Server 2022 Essentials rendszerkövetelményei alapján a megfelelő működéshez a futtatásra kijelölt számítógépnek minimum 1,4 GHz-es, 64 bites NX és DEP támogatással bíró processzorral, 8 GB RAM-mal, 32+4 GB-os tárhellyel, min. 1024x768 felbontásra képes grafikus eszközzel és 1 GB/s kapacitású hálózati kártyával kell rendelkeznie. Bizonyos funkciók, például a BitLocker meghajtótitkosítás használatához Trusted Platform Module (TPM) chip szükséges.

  Ha rendelkezel ennek a specifikációnak megfelelő számítógéppel, akkor a licenszvásárlás és a telepítőfájl letöltése után már indulhat is a Windows Server 2022 Essentials verziójának telepítése.

  A szerveroldali operációs rendszerek mezőnyében a Windows Server 2022 Essentials vételára igen kedvezőnek mondható, így tényleg megéri megvenned, hiszen egy valóban friss rendszer birtokosa lehetsz jutányos áron.

   

   

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek