Windows Server

Eredeti Microsoft Windows Server operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta szervert otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!

A Windows Server használatának előnyei

A Windows Server egy kiszolgáló oldali operációs rendszer, amely képes hidat alkotni a helyhez kötött munkakörnyezetek és az online felhő között, további biztonsági rétegeket beiktatva, egyúttal segítve az alkalmazások és az infrastruktúra modernizálását, maximalizálva a hibrid forgatókönyvek erejét.

Növeld a biztonságot és csökkentsd az üzleti kockázatot az operációs rendszerbe épített többrétegű védelemmel! Fejleszd adatközpontod infrastruktúráját, hogy nagyobb hatékonyságot és skálázhatóságot érj el a hiperkonvergens infrastruktúrával.

Legújabb verziói lehetővé teszi a fejlesztők és az IT-szakemberek számára, hogy felhőalapú alkalmazásokat hozzanak létre, továbbá konténerek és mikroszolgáltatások segítségével modernizálják hagyományos alkalmazásaikat.

Ha szeretnéd kiaknázni a szoftver által kínált előnyöket, vásárolj Windows Server licencet megbízható forrásból! A SzoftverPremium áruházban megveheted a szükséges hivatalos licenceket, 100%-os garanciával.

 

A Windows Server különböző változatai

Válassz három kiadása közül, a szervezet méretétől, valamint a virtualizációs és adatközponti követelményektől függően:

· A Windows Server Datacenter (adatközponti) kiadása ideális a magasan virtualizált és szoftveresen definiált adatközponti környezetekhez.

· A Windows Server Standard (normál) kiadása ideális az alacsony sűrűségű vagy nem virtualizált környezetekkel rendelkező ügyfelek számára.

· A Windows Server Essentials (alapvető) kiadása egy felhővel összekapcsolt helyi kiszolgáló, amely legfeljebb 25 felhasználóval és 50 eszközzel rendelkező kisvállalkozások számára ideális. Az Essentials jó választás lehet a korábban megszűnt Windows Server Foundation kiadást használó ügyfelek számára is.

Az elmúlt évtizedben az alábbi kiadásokban volt megvásárolható, ezek egy része a mai napig licenszelhető, melyet érdemes figyelembe venni, ha kompatibilitási okokból korábbi verziót keresünk:

· Windows Server 2022

· Windows Server 2019

· Windows Server 2016

· Windows Server 2012

A Windows Server gépigénye és ára

Az operációs rendszer specifikációjában szereplő gépigény szerint az újabb verzióinak megfelelő telepítéséhez a számítógépnek legalább 1,4 GHz-es 64 bites processzorral, 8 GB memóriával, 32 GB-os merevlemezzel, legalább 1024x768 felbontásra képes grafikus eszközzel és 1 GB/s kapacitású hálózati kártyával kell rendelkeznie.

Ha rendelkezésre áll a gépigényt kielégítő szerver számítógép, akkor a Windows Server telepítése és gördülékeny működése miatt nem kell aggódnunk, azonban bizonyos extra funkciók használatához további extra feltételeknek kell megfelelni. Például a BitLocker meghajtótitkosítás alkalmazásához  Trusted Platform Module (TPM) chip szükséges.

A szerveroldali operációs rendszerek mezőnyében a Windows Server ára igen kedvezőnek mondható, főleg ha online, a SzoftverPremium webáruházon keresztül szerezzük be, ahol mindenféle hivatalos licenszt megtalálhatunk, mégpedig teljes garanciával. Nagyon fontos, hogy Windows Server licenszt csak megbízható forrásból vásárolj!