Office 2019

Jogtiszta Microsoft Office 2019 licencek hivatalos forrásból otthoni, vagy irodai felhasználásra, 100%-os garanciával, cégeknek is! Kínálatunkban a Professional Plus és Standard termékeken kívül Home&Business és Home&Student licenszek is elérhetők akár MAC-re is.


8termék18

Miért használjunk eredeti Office programokat?

Rövid mérlegelés és néhány rossz tapasztalat után könnyen belátja az ember, hogy valójában sokkal olcsóbban megúszhatjuk, ha jogkövető módon vásárolunk Office licenszt, ahelyett hogy mindenféle megbízhatatlan megoldással próbálnánk kicselezni a rendszert.

Ne feledjük azonban, hogyha bármilyen szoftverlicensz vásárlásáról van szó, mindig csak hivatalos forrásból szabad a szükséges licenszeket beszerezni, legyen szó akár otthoni, vagy irodai felhasználásról! Nincs ez másképpen a 2019-es verzió esetében sem, amely jelenleg a legelterjedtebb Microsoft Office verzió, melyet emberek százmilliói használnak nap mint nap világszerte, így kijelenthető, hogy tényleg egy esszenciális irodai programcsomagról van szó.

 

A megkerülhetetlen Office

Valóban ennyire megkerülhetetlenek a Microsoft Office rendszerei? Ami biztos, hogy álláshirdetések millióiban szerepel alapvető feltételnek az „Office rendszerek kiterjedt ismerete”. Persze mindig az aktuális verzió ismeretét követelik meg a munkáltatók, most például leginkább az Office 2019 fut a hazai számítógépeken, ezért ezt a verziót érdemes leginkább ismernünk.

Mint minden szoftvert, így az irodai programokat is folyamatosan fejlesztik, nincs ez másképpen az Office esetében sem. Ezt felismerve jó választásnak tűnik otthonra is a magyar vagy angol verziójának beszerzése, majd a rendszer letöltése és telepítése.

A Microsoft Office több évtizedes története alatt egy nagyon sokoldalú programcsomaggá fejlődött,  legalapvetőbb részei:

  • a Microsoft Word szövegszerkesztő, 
  • a Microsoft Excel táblázatkezelő, 
  • a Microsoft PowerPoint prezentációkészítő
  • a Microsoft Access adatbáziskezelő 
  • és a Microsoft Outlook levelezőkliens, 

amelyben olyan alapvető funkciók is megtalálhatók mint a naptár vagy a feladatlista.

 

Az Office 2019 különböző változatai

Az Office csomagok hagyományosan különböző, eltérő funkcionalitást felvonultató veziókban érhetőek el, így a 2019-es verzió esetében is az 

  • Office 2019 Professional, 

verziók közül tudunk választani.

A fenti felsorolásban a Windows és Macintosh gépre telepíthető változatai egyaránt szerepelnek. Elmondható, hogy Windows 10-hez mindenképpen a fent felsorolt Windowsos verzióiból érdemes válogatni. 

 

Windows+Office csomagban olcsóbb!

Amennyiben a szoftvert Windows csomagban vásárolod, további kedvezményeket kaphatsz. Most Microsoft Csomag akciónkban a Windows 10 és Office 2019 licensz együtt kedvezményesen megvásárolható.

 

Tudnivalók Office 2019 termékkulcs vásárláshoz

A telepítőfájl letöltésére a licensz megvásárlása után lesz lehetőségünk. Szerencsére az Office 2019 ára igen kedvező minden egyéb lehetőséggel összehasonlítva is.

Ha kiválasztjuk a számunkra szimpatikus programverziót és egy egyszerű bankkártyás fizetéssel megvásároljuk azt a SzoftverPremium webáruházból, rövidesen e-mailben értesítenek bennünket a további tudnivalókról, például hogyan tudjuk majd letölteni a magyar telepítőfájljait, magát a telepítési folyamatot is megismerjük, továbbá az Office 2019 aktiválását illetően is okosabbak leszünk.