Visio 2010

Eredeti Microsoft Windows Visio 2010 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Visio 2010-et otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Találkoztál már a Visio-val?

A Microsoft Visio 2010-et sokan használták és szerették, de kimondhatjuk, hogy mára eljárt felette az idő. Egy olyan folyamatábra-, diagram- és fogalomtérkép-készítő vektorgrafikus programcsomag volt, amelynek a segítségével mind otthoni, mind céges használatban nagyszerű illusztrációkat és ábrákat lehetett készíteni. Persze a Visio karrierje nem ért véget 2010-ben, hiszen a Microsoft azóta is fejleszti a szoftvert.

A Visio szerkesztőt régóta Standard és Professional kiszerelésben is megveheted, a két változat nagyjából ugyanazzal a felépítéssel rendelkezik, csak éppen a Professional kiadásban jóval több funkciót és plusz sablont találsz.

Próbáld ki a Visio-t, valamelyik újabb verzió licencének megvásárlásával a grafikai önmegvalósítás új útjaira léphetsz! A Visio támogatásával az információt könnyen befogadható folyamatábrákká, diagramokká és prezentációkká alakíthatod szuper látványos megoldásokkal. A Visio garantáltan minden művészi szabadságot megad ehhez számodra…

 

A Visio 2010 már nem kapható, válassz helyette mást!

Ha Microsoft Visio-t vásárolnál, akkor a következő kiadások közül válogathatsz:

·        Visio 2021

·        Visio 2019

·        Visio 2016

Közös pont, hogy a Professional és a Standard változatok licensze egyaránt elérhető. Ha tippet kellene adnunk, akkor mi mindenképpen a Visio 2021 Professional kiadást választanánk, mivel jelenleg ez a legfrissebb verzió, többet tud, mint a Standard, de mégis olcsóbban a tiéd lehet, mint az!