Project 2021

Eredeti Microsoft Windows Project 2021 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Project 2021-et otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Megjelent a Project 2021 szoftver

A Microsoft által fejlesztett Project egy sokak által használt projektirányítási eszköz, amely a vállalatok munkájában mindennapinak számító projektmenedzsment munkafolyamatokat hivatott támogatni.

Ennek a nagyszerű, széles körben használt projektmenedzsment megoldásnak jelent meg nemrégiben a minden eddiginél több funkciót tartogató új verziója, a Project 2021.

A programmal ütemterveket dolgozhatunk ki, amelyekhez egyből a rendelkezésre álló erőforrásokat is hozzárendelhetjük, ezzel is monitorozva az egyes futó projektek előrehaladását. Mindez nagy segítséget jelent a cég munkavállalóinak munkaterhelésének kiegyensúlyozásában, ahogyan a projektek költségvetésének kézben tartása sem utolsó szempont a tervezésben, amely képesség szintén a Project szoftver alapfunkciója.

 

A Project 2021 változatai

A Project 2021 kétféle verzióban kapható: a Project Standard 2021 és a Project Professional 2021 közül választhatsz. Az előbbi egy helyi, valamelyest kisebb léptékű projektkezelési megoldás olyan jellegű felhasználásra, ahol kevésbé van jelen a kooperáció, mivel egyes együttműködési eszközök, illetve más, ezt a vonalat támogató szolgáltatások kevésbé jelennek meg ebben a kiszerelésben.

A Project Professional 2021 változat a lehetőségek kimaxolásával már a professzionális felhasználókat célozza, hiszen egy jóval átfogóbb projektkezelést tesz lehetővé a szervezetben. A programban jónéhány beépített sablon ad megfelelő kezdőlökést a projektek elindításához, ahogyan teoretikus forgatókönyveket is futtathatunk benne, ezáltal az elképzelt tesztekkel különösebb kockázat nélkül szimulálhatjuk terveink kimenetelét.

A projektmenedzsment területén bevett gyakorlat szerint a szoftver nagymértékben épít az idővonalak használatára, professzionális módon szolgálva akár az komplexebb ütemezések vizuális megjelenítését is. Munkaidőnyilvántartást vezethetünk benne, up-to-date módon rögzítve minden adott projektre fordított munkaidőt.

Mindezek mellett, nem utolsó sorban a Project 2021 Professionalban a szinkronizáció lehetősége is beépítésre került a Project Online és a Project Server alkalmazásokkal, amely fokozza a szervezeten belüli együttműködést és kommunikációt. A Project Standard 2021 változathoz képest ez utóbbi képesség jelenti a legnagyobb különbséget.

 

A Project 2021 gépigénye

  • Processzor: 1,6 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos processzor
  • Memória: 4 GB RAM (64 bit); 2 GB RAM (32 bit)
  • Merevlemez: legalább 4 GB szabad lemezterület
  • Megjelenítés: 1280x768 pixeles képernyőfelbontás
  • Grafikus hardver: DirectX 10-es videókártya a hardveres grafikus gyorsításhoz
  • További rendszerkövetelmények: Internet-hozzáférés, Microsoft-fiók

 

Project 2021 licenszvásárlás

A Microsoft Project online előfizetős, illetve telepíthető változatban is elérhető! Nem nehéz kiszámolni, hogy anyagilag az installálható verzióval sokkal jobban jársz, mintha a használat évei alatt a sokszorosát fizetnéd ki a havi előfizetési díjakban a Szoftverprémium webáruházban igen kedvező áron elérhető egyszeri díjhoz képest.

Vásárolj jogtiszta Microsoft Project 2021 licencet megbízható forrásból, számlával és 100%-os garanciával! Az így megvett hivatalos Microsoft Project licensz természetesen örökre a tiéd marad, így tényleg csak egy alkalommal kell érte fizetned.

Ha döntöttél, hogy a Project 2021 Professionalt, vagy a Project 2021 Standard verziójára van szükséged (itt jegyezzük meg, hogy magasabb tudása ellenére is általában jóval olcsóbban kapható a Professional kiszerelés), akkor magát a licenszet már nagyon egyszerűen megveheted a szokásos bankkártyás vagy átutalós fizetés mellett.