Windows 8

Windows 8 a Microsoft által személyi számítógépre és tabletre egyaránt kifejlesztett operációs rendszere. Vásárolj jogtiszta licenszt hivatalos forrásból otthoni, vagy irodai felhasználásra, 100%-os garanciával, cégeknek is!


3termék13

A Windows 8 szerepe a Windows verziók mezőnyében

Fontos, hogy jogtiszta licencet csak teljesen megbízható forrásból vásárolj, akár irodai, vagy otthoni felhasználásról van szó. Honlapunk éppen ilyen hely: mind cégek mind magánszemélyek számára teljeskörű garanciát biztosítunk a tőlünk vásárolt licenszekre!

Ez az operációs rendszer sokáig a Microsoft egyik világszerte kedvelt operációs rendszere volt, sokan használták hosszú éveken át, egészen a Windows 10 változat kiadásáig. Mindezt úgy érte el, hogy a nem kevésbé népszerű Windows 7 változatot követte.

Kibocsátása után folyamatosan terjedt el, ahogyan egyre többen fedezték fel az általa biztosított lehetőségeket. Hamar kedveltté vált kifejezetten stabil működése és az új funkciók miatt.

 

Jelenlegi használhatósága

A Win 8 egy régebben megjelent operációs rendszer (az alapverziót 2012-ben adták ki), amelyet nem sokkal később követett a Win 8.1 verzió. Ennek kiterjesztett támogatási időszakát 2023. január 10-ig biztosítja a Microsoft. Ezután a dátum után megszűnik a Windows Update-n keresztüli támogatása, így a rendszer nem kapja meg a legújabb frissítéseket.

Persze könnyen előfordulhat olyan élethelyzet, hogy éppen ilyen licenszre van szükségünk egy korosabb hardverrel rendelkező számítógép vagy laptop beüzemelése esetén, illetve régebbi programok futtatása miatt, amelyek a legújabb Windows 10 vagy Windows 11 verziókkal már nem kompatibilisek. Ez mind otthoni, mind céges környezetben simán előfordulhat. Mentőötletként ilyenkor ideális lehet egy legális Windows 8.1 beszerzése, majd telepítése.

 

Miért csak eredeti verziót telepítsünk?

Bár az interneten rengeteg weboldalon ingyen megtalálható és letölthető a feltört magyar verziója, azonban ezeket a torrenttel terjesztett változatokat jobb elkerülni, ugyanis majdnem biztos, hogy ezekben valamilyen kártékony szoftvert is elrejtettek.

Az ilyen vírusoktól később még a legjobb vírusirtó szoftverek sem fognak tudni megszabadítani. A Standard vagy Professional verziójának letöltése és valamilyen keygen segítségével generált termékkulcsokkal való használata, vagy az activatorral történő aktiválása óriási veszélyt hordoz.

A licenszt (részben az operációs rendszer kora miatt) a SzoftverPremium szoftveráruházból kifejezetten olcsón beszerezheted garantáltan legális formában, így semmiképpen sem érdemes kockáztatni a sok fejfájást, amit a magyar nyelvű teljes verziójának ingyenes torrent letöltése okozna számodra.

 

Hogyan vásárolhatjuk meg legegyszerűbben a licenszt?

Kényelmesen és gyorsan: a biztonságos bankkártyás fizetés után kapott e-mail alapján már telepíthetjük is számítógépünkre az eredeti Windows 8.1 Professional, Windows 8.1 Standard vagy Windows 8.1 Enterprise verzióját. Attól függ melyiket választjuk!

Nem lesz dolgod sem a telefonos aktiválásával, sem egyéb activator segédprogramok használatával, csak be kell írnod a kapott termékkulcsot és máris telepítheted a Windowst. A megvásárolt licensz természetesen örökre szól, így később is újratelepítheted az operációs rendszert.