Project 2010

Eredeti Microsoft Windows Project 2010 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Project 2010-et otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Mit tud(ott) a Microsoft Project 2010?

A Microsoft Project 2010 kiváló projektmenedzsment eszköznek számított a maga idejében, amelyet világszerte menedzserek tömegei használtak folyó ügyeik hatékonyabb nyomonkövetésére. A Project kifejlesztése és forgalmazása a redmondi óriás nevéhez köthető több mint három évtizede.

A szoftver a felhasználók projektmenedzsment igényeit hivatott támogatni az informatika által biztosított lehetőségek alkalmazásával. A program a maga idejében kétféle kiszerelésben volt elérhető: Project 2010 Professional és Project 2010 Standard.

A Project 2010-ben a felhasználók vezethették ütemterveiket, az egyes projektek előrehaladásának állapotát, a rendelkezésre álló erőforrások feladatokhoz való hozzákapcsolását és persze a költségvetés kezelését is.

 

A Project 2010 forgalmazása megszűnt

A program életkora miatt a Microsoft Project 2010-es kiadásának árusítása mostanra megszűnt, hiszen az újabb verziók kiváltották a Microsoft termékportfóliójában.

A Project 2010 helyett választhatod a legújabb verziót, ami persze már jóval több funkciót nyújt. A piacon lévő legfrissebb szoftver most a Microsoft Project 2021 Professional és a Microsoft Project 2021 Standard.

Ha egy régebbi verziót választanál, akkor errefelé érdemes körülnézned: