Windows 10 + Office 2019

Vásárolj jogtiszta Windows 10 és Office 2019 licensz csomagot hivatalos forrásból otthoni, vagy irodai felhasználásra, 100%-os garanciával. Magánszemélyeknek és cégeknek is elérhető Microsoft licenszeinket most minden eddiginél könnyebben beszerezheted.


2termék12

A Windows 10 előnyei és funkciói

A Windows 10 a népszerű Microsoft Windows operációs rendszer jelenleg legszélesebb körben elterjedt verziója, akár a vállalati, akár a személyes használatú eszközökre telepített operációs rendszereket vizsgáljuk. Ez természetesen nem véletlen, hiszen a korábbi Windows verziókhoz képest a Microsoft számtalan fejlesztést épített be ebbe a programverzióba.

Windows 10 ára a sok fejlesztés és vadonatúj funkció mellett is igen kedvező maradt, különösen igaz ez a SzoftverPremium webáruházban megvásárolható eredeti Windows 10 licenszekre.

A Windows 10-ben végre újjászületik az oly szeretett Windows 7 stílusú Start gomb és a jól megszokott Start menü is, amelyek a Windows 8 verzióban kikerültek a felhasználói felületről. Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy a Windows 10 a szoftver modern hardverekhez történő optimalizálásának köszönhetően tényleg tökéletes választást jelent mind a játékosok, mind a professzionális felhasználók számára.

 

Miért válasszunk jogtiszta Windows 10 operációs rendszert?

Windows 10 letöltése, illetve a legutóbbi frissítések (Windows 10 20h2 verzió) alkalmazása után az operációs rendszer a futtató készülék minden hardverelemét azonnal felismerő, testreszabott felületet mutat. Egyszerűen fogalmazva, a Windows 10 az első olyan Windows rendszer, amelyet valóban bármilyen típusú gépen használhat. Ráadásul biztonságos és gyors: pontosan azt nyújtja, amire minden szakembernek, játékosnak vagy diáknak szüksége van; különösen, ha a webáruházunkban szintén elérhető legújabb Microsoft Office csomaggal egészítik ki.

A sokadik problematikus kör után valószínűleg megunjuk a különféle helyekről való kalóz verziójú Windows 10 iso fájlok letöltését, amely módszerrel egyúttal igen komolyan meg is égethetjük magunkat, hiszen nagy veszélynek tesszük ki számítógépünket.

Ha a kalóz Windows 10 iso letöltés (Windows 10 download) sikerül is, az operációs rendszer illegális aktiválása valamilyen Windows 10 activator használatával legalább ugyanekkorra biztonsági kockázatokat hordoz magában. Ha a Windows 10 aktiválása ilyen nem jogtiszta módon történik, akkor a legtöbb esetben valamilyen súlyos, nem kívánt kártevő számítógépre való telepítését vonja magával, arról nem beszélve, hogy a törvényt is megsértjük.

Egyértelműen elmondható tehát, hogy a jogtiszta Windows 10 telepítése sokkal, de sokkal egyszerűbb és biztonságosabb, mint az internet bugyraiból összevadászott kalóz verzióké. A Windows 10 alacsony ára miatt semmiképpen nem éri meg ennyit kockáztatni és jogsértést elkövetni.

 

Hogyan vásárolhatunk legegyszerűbben eredeti Windows 10 licenszt?

A SzoftverPremium szoftveráruházban gyorsan és biztonságosan vásárolhatsz: a gyors, kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés után rendszerünk egy visszaigazoló levélben küldi el neked a Microsoft szerveréről letölthető Windows 10 telepítő fájl elérési helyét, és a hozzá tartozó hivatalos Windows 10 licenszt.

Nincs szükség telefonos aktiválásra, vagy más hasonló bonyolult műveletre, csak be kell írni a termékkulcsot és a Windows máris használatra kész! Az így megvásárolt Windows 10 licencek természetesen örök licenszek, a kapott szoftverkulccsal az operációs rendszert bármikor újra is telepíthetjük.

 

Miért használjunk eredeti Office programokat?

Rövid mérlegelés és néhány rossz tapasztalat után könnyen belátja az ember, hogy valójában sokkal olcsóbban megúszhatjuk, ha jogkövető módon vásárolunk Office licenszt, ahelyett hogy mindenféle megbízhatatlan megoldással próbálnánk kicselezni a rendszert.

Ne feledjük azonban, hogyha bármilyen szoftverlicensz vásárlásáról van szó, mindig csak hivatalos forrásból szabad a szükséges licenszeket beszerezni, legyen szó akár otthoni, vagy irodai felhasználásról! Nincs ez másképpen az Office 2019 esetében sem, amely jelenleg a legelterjedtebb Office verzió, melyet emberek százmilliói használnak nap mint nap világszerte, így kijelenthető, hogy tényleg egy esszenciális irodai programcsomagról van szó.

 

A megkerülhetetlen Office

Valóban ennyire megkerülhetetlenek a Microsoft Office rendszerei? Ami biztos, hogy álláshirdetések millióiban szerepel alapvető feltételnek az „Office rendszerek kiterjedt ismerete”. Persze mindig az aktuális verzió ismeretét követelik meg a munkáltatók, most például leginkább az Office 2019 fut a hazai számítógépeken, ezért ezt a verziót érdemes leginkább ismernünk.

Mint minden szoftvert, így az irodai programokat is folyamatosan fejlesztik, nincs ez másképpen az Office esetében sem. Ezt felismerve jó választásnak tűnik otthonra is az Office 2019 magyar vagy angol verziójának beszerzése, majd a rendszer letöltése és telepítése.

A Microsoft Office több évtizedes története alatt egy nagyon sokoldalú programcsomaggá fejlődött,  legalapvetőbb részei:

  • Microsoft Word szövegszerkesztő, 
  • a Microsoft Excel táblázatkezelő, 
  • a Microsoft PowerPoint prezentációkészítő
  • a Microsoft Access adatbáziskezelő 
  • és a Microsoft Outlook levelezőkliens, 

amelyben olyan alapvető funkciók is megtalálhatók mint a naptár vagy a feladatlista.

 

Az Office 2019 különböző változatai

Az Office csomagok hagyományosan különböző, eltérő funkcionalitást felvonultató veziókban érhetőek el, így a 2019-es verzió esetében is az 

  • Office 2019 Professional, 

verziók közül tudunk választani.

A fenti felsorolásban az Office 2019 Windows és Macintosh gépre telepíthető változatai egyaránt szerepelnek. Elmondható, hogy Windows 10-hez mindenképpen a fent felsorolt Office 2019 Windowsos verzióiból érdemes válogatni. 

 

Windows+Office csomagban olcsóbb!

Amennyiben az Office 2019-et Windows csomagban vásárolod, további kedvezményeket kaphatsz. Most Microsoft Csomag akciónkban a Windows 10 és Office 2019 licensz együtt kedvezményesen megvásárolható.

 

Tudnivalók Office 2019 termékkulcs vásárláshoz

Microsoft Office 2019 telepítőfájljának letöltésére a licensz megvásárlása után lesz lehetőségünk. Szerencsére az Office 2019 ára igen kedvező minden egyéb lehetőséggel összehasonlítva is.

Ha kiválasztjuk a számunkra szimpatikus programverziót és egy egyszerű bankkártyás fizetéssel megvásároljuk azt a SzoftverPremium webáruházból, rövidesen e-mailben értesítenek bennünket a további tudnivalókról, például hogyan tudjuk majd letölteni az Office 2019 magyar telepítőfájljait, magát a telepítési folyamatot is megismerjük, továbbá az Office 2019 aktiválását illetően is okosabbak leszünk