Visio 2013

Eredeti Microsoft Windows Visio 2013 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Visio 2013-at otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Tervezz a Visio-val!

A Microsoft Visio 2013 egy sokak által kedvelt folyamatábra-, diagram- és fogalomtérkép-készítő vektorgrafikus programcsomag volt, napjainkban ezt a verziót már nem tudod megvenni. A Visio termékvonal először a kilencvenes elején jelent meg, a Microsoft az ezredfordulón, éppen a dotkom lufi idején vásárolta fel, azóta az Office termékcsalád részeként tevékenyen fejleszti.

A cég hagyományosan két változatban adja ki a Visio vektorgrafikus szerkesztőt: régóta Visio Standard és Visio Professional névre hallgat a két eltérő tudású verzió. A két alternatíva nagyjából ugyanazzal a menürendszerrel bír, csak a Professional kiadásban sok extra sablon érhető el a komplexebb diagramok és ábrák létrehozása érdekében. Emellett vannak persze más kiegészítő képességek is ebben a verzióban, ezek megkönnyítik a különféle adatforrásokhoz való kapcsolódást, illetve az információk grafikus megjelenítését.

A Visio mottója szerint bárhonnan, bármikor dolgozhatsz vizuálisan: így volt ez már a Visio 2013 használatával és így van az azóta kiadott összes verzióban is!

 

A Visio 2013 árusítása megszűnt, mit választhatsz helyette?

Ha Visio-ban gondolkodsz, jelenleg a következő kiadások közül választhatsz:

Mindegyiknél közös, hogy a Professional és a Standard változat licensze is elérhető, mi inkább mégis az előbbit ajánljuk, mivel ez többet tud, ugyanakkor általában mégis olcsóbb. Kell ennél jobb kombináció?