Office 2021

Vásárolj jogtiszta Microsoft Office 2021 licencet hivatalos forrásból, irodai vagy otthoni felhasználásra, 100%-os garanciával. Magánszemélyeknek és cégeknek is elérhető Microsoft licenszeinket most minden eddiginél könnyebben beszerezheted.


8termék18

Office 2021: a frissesség garantált!

A világszerte elterjedt és kedvelt Microsoft Office programcsomag legújabb verzióját 2021. október 5-én adta ki a Microsoft. Az eddigi termékéletciklusokat figyelembe véve várhatóan 2-3 éven keresztül ez lesz a meghatározó Office verzió, melyet várhatóan felhasználók milliárdjai fognak világszerte számítógépükre telepíteni.

Miért vásárolnál bármi mást, mint a piacon elérhető legfrissebb és legfejlettebb irodai programcsomagot? Ha kicsit is előre gondolkodsz, akkor mindenképpen ezt a verziót érdemes választanod, mivel jelenleg ez a legidőtállóbb Office változat.

Az eredeti licenc hivatalos forrásból való megvásárlásával örök licenszet veszel, tehát nem kell számolnod havi előfizetési díjjal, vagy más egyéb járulékos költséggel, így egy ilyen telepíthető változattal mindenképpen jobban jársz.

Vásárolj jogtiszta licencet akár otthoni, akár irodai felhasználásra, 100%-os garanciával, kihasználva a Szoftverpremium.hu nagyszerű ajánlatát!

 

Az Office 2021 új funkciói

Ha már új verzió, akkor biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miben tud többet az új változata elődeinél…

Az új kiadás többek között olyan új fejlesztések kerültek, mint a fejlett társszerzőségi funkciók, további szabadkézi műveletek és mozgásgrafikai lehetőségek, új adattípusok és függvények, kiterjedt fordítási és szerkesztőeszközök és számtalan a mindennapi használatot megkönnyítő funkció került újonnan beépítésre.

A vadonatúj Officeban rengeteget fejlődött a korrektúra és a dokumentumok kommentálásának lehetősége is: most már csak rajtad múlik, hogy mikor küldesz megjegyzéseket a társszerzőknek, így hatékonyan dolgozhatsz a Word, az Excel és a PowerPoint közötti egységes megjegyzési rendszerrel. Emellett azt is láthatod, hogy ki dolgozik éppen az dokumentumon.

Végre a Word-be is megérkezett a szemkímélő sötét mód, mely az éjszakai munkavégzést teszi kényelmesebbé. Végül nem utolsó sorban egyes programkomponenseinek teljesítménye és stabilitása is sokat javult.

 

Az Office 2021 gépigénye

A szoftver futtatásához Windows (vagy macOS) operációs rendszert futtató számítógép szükséges, legalább 1,1 GHz-es vagy gyorsabb, 2 magos processzorral, 4 GB RAM, 4 GB szabad lemezterülettel. Legalább 1280x768 pixeles képernyőfelbontás (a 4K felbontáshoz 64 bites Office szükséges). A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 9 vagy újabb grafikus kártya szükséges WDDM 2.0 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 esetén (vagy WDDM 1.3 vagy újabb illesztőprogram a Windows 10 Fall Creators Update esetén).

Telepítéséhez Windows operációs rendszer esetén Windows 10 vagy Windows 11 verzió szükséges, míg macOS esetén a legutóbbi három verzió támogatott. A macOS új, főbb verzióinak megjelenésével párhuzamosan a Microsoft megszünteti a legrégebbi verzió támogatását, és csak a legújabb, illetve a legutóbbi két verziót fogja támogatni.

Továbbá a zavartalan működéséhez szükség van még egy friss böngészőre is a, amely lehet a Microsoft Edge, az Internet Explorer, a Safari, a Chrome vagy a Firefox éppen aktuális verziója.

 

Office 2021 licenszvásárlás

A Microsoft Office 2021 telepítőfájljának letöltésére a hivatalos licensz megvásárlása után lesz lehetőséged. Ahhoz képest, hogy a legfrissebb Officet kapod meg, az Office 2021 ára kifejezetten kedvezőnek mondható.

Szokás szerint választhatsz az Office 2021 Professional Plus, Office 2021 Professional, Office 2021 Standard, Office 2021 Home & Business, Office 2021 Home & Student, Office 2021 P.P. for Windows Server (MAK), Office 2021 Home & Business (MAC), Office 2021 Home & Student (MAC) verziók között.

Ha megvan a számodra szimpatikus programverzió, egy egyszerű bankkártyás fizetéssel megvásárolhatod azt. Rövidesen e-mailben értesítünk a további teendőkről: hogyan tudod letölteni a magyar telepítőfájlját, illetve természetesen a telepítési folyamatot is megismerheted.