Visio 2019

Eredeti Microsoft Windows Visio 2019 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Visio 2019-et otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Microsoft Visio 2019: folyamatábra- és diagramkészítés egyszerűen

A Microsoft Visio egy vektorgrafikák létrehozására kifejlesztett alkalmazás, amely 1992 óta van a piacon. Eredetileg nem a Microsoft fejlesztette ki, de az ezredfordulón megvásárolta, azóta az Office termékportfólió része. Magának az Office programcsomagnak viszont nem része a Visio, hagyományosan csak külön licensz megvásárlásával veheted birtokba.

Ha szükséged van egy valóban profi folyamatábra, diagram és fogalomtérkép készítő alkalmazásra, akkor a Microsoft Visiot mindenképpen érdemes számításba venned!

Azt is érdemes mérlegelned, hogy a Visio előfizetés keretében is elérhető, bár a SzoftverPrémium webáruházban történő egyszeri Visio licensz vásárlás anyagilag jóval nagyobb megtérülést biztosít számodra.

 

A Visio 2019 két változata

A Microsoft mindig két eltérő kiadásban adja ki a Visio szoftvert, ezek egyike a szerényebb tudású Visio Standard, míg a másik pedig a bővebb funkcionalitással rendelkező Visio Professional változat. Természetesen nincs ez másként a 2019-es széria esetében sem.

A két Visio változat szinte ugyanazzal az Office-jellegű felhasználói felülettel rendelkezik. A Professional kiadásban azonban további plusz sablonokat találsz a fejlettebb diagramokhoz és elrendezésekhez, valamint olyan extra funkciókat, amelyek elsődleges célja a diagramok adatforrásokhoz való kapcsolódásának megkönnyítése az adatok grafikus megjelenítése során.

 

A Visio 2019 funkciói

Legyen szó diagramokról, infografikákról, folyamábrákról, vagy akár fogalomtérképekről a Microsoft Visio innovatív megoldásaival fogja kiszolgálni legvadabb elvárásaidat is! A Visio 2019-ban rengeteg kész sablont és még több testreszabható alakzatot találsz, amelyek segítségével igazán produktívvá, sőt szórakoztatóvá válik a különféle grafikák létrehozása.

Ha feladataid között fontos szerepe van a vizuális ábrázolások létrehozásának, esetleg folyton diagramokat, infografikákat, alaprajzokat vagy folyamatábrákat kell készítened, akkor a Microsoft Visio 2019 telepíthető verziója hiánypótló szoftver lehet számodra, hiszen jó eséllyel maradéktalanul ki tudod majd használni azt a rengeteg funkciót, amelyet ez a nagyszerű grafikai célszoftver kínál neked.

Dolgozz vizuálisan bárhonnan, bármikor, fedezd fel az adatok felhasználásának és vizualizálásának új módjait, hogy a legjobb ötleteidet könnyedén életre kelthesd!

 

Mikor érdemes a Visio 2019-et választanod?

Igazság szerint a Microsoft Visio legfrissebb kiadása nem a Visio 2019, ugyanakkor, ha a számítógéped csak ezt a verziót képes futtatni (a Visio 2019 rendszerkövetelményei megtalálod a Microsoft hivatalos termékoldalán), vagy egyébként is az Office 2019-et használod, akkor megfontolandó ennek a verziónak a beszerzése akár a legeslegújabb Visio helyett is.

Árban igazából ugyanott vagy, mivel a Visio 2021 és a Visio 2019 esetében mind a Professional, mind a Standard kiszerelés azonos áron érhető el. Az is közös pont, hogy mindkét kiadás esetében a Visio Professional verzióval jársz jobban, mivel ez a nagyobb tudás mellett is majdnem feleannyiért elérhető.

Vásárolj jogtiszta Microsoft Visio 2019 licenszet megbízható forrásból, számlával és teljes garanciavállalás mellett!