Project 2019

Eredeti Microsoft Windows Project 2019 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Project 2019-et otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

A Microsoft Project 2019 és az Office programcsomag kapcsolata

A Microsoft Project 2019 egy projektmenedzsment szoftver, amelyet az üzleti szféra számos területén használnak, mint kedvelt menedzsment eszközt. A Project fejlesztése a Microsofthoz kötődik, és bár a szoftver névleg ugyan a Microsoft Office programcsalád része, de ezzel együtt mégis külön kell megvásárolnod a licencet.

Ha vetsz egy pillantást a Project 2019 kezelőfelületére, akkor rájössz, hogy miért tartozik az Office programok közé. A kezelőfelület nagyon hasonló lesz az ott megszokotthoz: ha valaha használtál már Wordöt vagy Excelt, akkor ezzel a Microsoft project management eszközzel is el fogsz tudni boldogulni, kvázi intuitív módon megtanulva a program használatát.

A kezelőgombok, ikonok és a menüpontok is az ott bevált logika szerint jelennek meg: sokan éppen ezért kedvelik a Microsoft megoldását, mivel így nem a nulláról kell nekiindulni a szoftverhasználat megtanulásának. Ennek is köszönhető, hogy a Microsoft Project a projektmenedzsment szoftverek piacának fontos szereplőjét jelenti.

Kiemelt projektek felelőseként kritikus, hogy hatékony projektmenedzsment eszközt válassz, ezért mindenképpen érdemes megismerned a Microsoft Project 2019 legjobb funkcióit.

 

Mire tudod használni a Project 2019-et?

A Project 2019 segíteni fogja munkádat például a tervezési fázisban az ütemtervek és a pénzügyi költségvetés kidolgozásában, majd a projekt megvalósítása során az előrehaladás dokumentálható nyomon követésében és a költségek monitorozásában.

Az erőforrásmenedzsment területén az elérhető erőforrásokat feladatokhoz és alfeladatokhoz rendelheted. Fontos funkció még az egyes alprojektben közreműködő munkatársak munkaterheinek regisztrálása és elemzése.

A Microsoft Project használatával gondos vezetőként megőrizheted a precíz feladatvégzéshez szükséges rendszerezettséget. Erőfeszítéseid így a megfelelő irányban összpontosulnak majd. A kisebb projektektől a nagyobb volumenű feladatokig igazából bármilyen jellegű probléma megoldását megkönnyítheti számodra a Microsoft project manager szoftvere.

Akár még kezdő projektmenedzserként, akár már profi vezetőként definiálod magad, a Project 2019 személyében egy jól használható eszközzel bővítheted eszköztáradat. Vásárolj most hivatalos szoftverlicenszet a magyar nyelvű Microsoft Project 2019 Professional kiszereléséhez, teljes garanciavállalás mellett!

Hivatalos Microsoft licencet csak tényleg megbízható forrásból vásárolj és tölts le: a Microsoft Project letöltése ingyen, magyarul nem fog menni, mindenképpen meg kell azt vásárolnod.

 

Microsoft Project 2019 licenszvásárlás

Szerencsére a Microsoft Project online előfizethető változata mellett napjainkban is kapható a saját gépedre telepíthető verzió, amelynek megvásárlásával már közepes időtávon számolva is jobban járhatsz, mintha havonta fizetnéd az előfizetési díjat!

A Szoftverprémiumon keresztül beszerzett hivatalos Microsoft Project 2019 licensz természetesen örökre a tiéd, így csak egyszer kell pénzt kiadnod érte: ezután bármikor és bármennyiszer újratelepítheted azt!

Ha eldöntötted, hogy a Project 2019 Professionalt, vagy a Project 2019 Standard verzióját választod, akkor magát a licenszet már nagyon egyszerűen megveheted a SzoftverPremium webáruházban: bankkártyával vagy átutalással is tudsz fizetni. Ezután egy visszaigazoló e-mailben elküldjük számodra a Microsoft Project 2019 telepítéséhez szükséges tudnivalókat és már indulhat is a tervezés!