Visio 2021

Eredeti Microsoft Windows Visio 2021 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Visio 2021-et otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Mire használható a Visio?

A vizualitás egyre fontosabb szerepet tölt be életünkben, legyen szó akár a munkahelyi vagy az iskolai feladatokról, sőt elmondható, hogy egyre inkább hódít az otthoni, kedvtelésből űzött hobbijellegű tevékenységek körében is.

Az üzleti életben és a kreatív iparban nap, mint nap felmerül az egyes területeken, projektekben a folyamatok ábrázolásának szükségessége, grafikus segédletek készítése. Az új Visio 2021 ezt könnyíti meg: segítségével még inkább kiaknázhatod az adatok vizualizálásának újszerű módszereiben rejlő lehetőségeket!

A Microsoft Visio egy vektorgrafikus programcsomag, amelyet például diagramok, folyamatábrák és más hasonló grafikus ábrázolások (például fogalomtérkép, információvizualizációk) készítésére használnak világszerte. A szoftverrel a Microsoft főként a félprofesszionális és professzionális felhasználói közönséget célozza, ez persze visszaköszön a funkcionalitásban is.

 

Milyen viszony áll fenn a Microsoft Visio 2021 a Microsoft Office 2021 között?

Bár a Visio 2021-et a Microsoft Office család részének tekintik, azonban csak külön licensz megvásárlásával használhatod, hiszen konkrétan nem része egyetlen Office disztribúciónak sem.

A kapcsolatnak köszönhetően mindenesetre a Visio felhasználói felülete ismerős lesz, ha valaha használtál már valamilyen Office programot. Szerencsére ez a körülmény az új felhasználók számára is könnyen kezelhetővé teszi a Visio 2021-et.

A Visioban nagyjából tíz éve jelent meg először az Officenál megszokott szalagos menürendszer. Érthető átalakítás volt közelíteni a Visio felületét, a változtatás láthatóan működik, azóta is hasonló elvek alapján szerveződik a Visio felhasználói felülete. A szinergiának persze egyéb előnyei is akadnak, ezek egyike, hogy a legtöbb Microsoft szoftver egyszerűen becsatolható adatforrásként jelenik meg a Visio 2021-ben.

 

Két változat: Visio 2021 Professional és Visio 2021 Standard

A Microsoft régóta két eltérő szintű verzióban adja ki a Visio vektorgrafikus programcsomagot, melyeket a Standard és a Professional elnevezéssel illet. A két programváltozat nagyjából hasonló felülettel rendelkezik, de nevéhez hűen a Professional jó néhány extra funkciót és kiegészítőt kínál

A Visio 2021 Professional csomagban kiváló sablonokat találsz, amelyek segítségével az alapverzióban elérhető mintákhoz képest sokkal innovatívabb megoldásokat dolgozhatsz majd ki.

A Visio 2021 Standard funkcióihoz képest a Visio 2021 Professionalben a diagramok adatforrásokhoz való kapcsolása, és maguknak az adatoknak a grafikus megjelenítése is jóval bővebb palettán kínálkozik, ezáltal a program egyszerű használatának megőrzése mellett sokkal izgalmasabb diagramokat és ábra-elrendezéseket készíthetsz. Ezt elősegítendő az extra diagramtípusok és a kapcsolódó szabályrendszerek, a gördülékeny munkavégzést elősegítő alfolyamatok is a rendszer részét képezik.

 

Hogyan tudsz Visio 2021 licenszet venni?

A Microsoft Visio 2021-et sajnos ingyen nem fogod tudni letölteni, ezért vagy egy telepíthető asztali verziót kell beszerezned, vagy egy megfelelő Office 365 Visio előfizetésre lesz szükséged. Mi inkább az előbbit javasoljuk számodra, mivel a Visio letöltésével, majd telepítésével sokkal jobban járhatsz anyagilag.

Mivel a Visio 2021 csak licenszvásárlás mellett érhető el, ezért, ha a program lehetőségei felkeltették az érdeklődésed, azt tanácsoljuk, hogy vásárolj mihamarabb eredeti Microsoft Visio 2021 Professional licenszet nálunk: a Szoftverprémiumon biztosan megbízható forrásból, számlával együtt szerezheted be a jogtiszta licenceket.