Visio 2016

Eredeti Microsoft Windows Visio 2016 operációs rendszer licencek hivatalos forrásból, 100% garanciával! Vásárolj jogtiszta Visio 2016-ot otthoni vagy irodai felhasználásra megbízható forrásból!


2termék12

Vizualizálj a Visio 2016 segítségével!

A Visio 2016 használatával a megszokott Office-élménynek köszönhetően könnyedén elvégezheted az egyszerűbb és összetettebb folyamatábrázolási tevékenységeket is: legyen szó diagramkészítésről, vagy más vektorgrafikus feladatokról, a Visio 2016 hű társad lesz a munkahelyen, vagy akár otthon, ha hobbi szinten műveled az ilyenfajta rajzolást.

Mindannyian tapasztalatból tudjuk, hogy az információs grafikák mai világunkban egyre jelentősebb szerepet töltenek be: szinte mindenütt jelen vannak – az utcán és az épületekben látható tábláktól kezdve a bonyolult üzleti jelentésekig. Az infografikák napjainkra minden modern irodai munkakörnyezet elválaszthatatlan részét képezik – éppen ebben rejlik a Microsoft Visio 2016 alkalmazásának kiterjedt területe.

A Visio 2016 eredeti licenszének megvásárlásával új lehetőségek nyílnak előtted: a Visio segítségével az információtömegeket könnyen emészthető folyamatábrákká, diagramokká és prezentációkká formálhatod praktikus, mégis komplex módon. A Visio minden művészi szabadságot megad számodra ehhez! 

 

A Visio 2016-ban rejlő lehetőségek

Használd fel és mutasd be a rendelkezésre álló adatokat akár egy informatikai hálózat, egy gyártóüzem vagy bármilyen üzleti folyamat kapcsán. Az ábráid alapjául szolgáló adatok frissülésével a diagramok és az adatvizualizációk is automatikusan frissülni fognak.

Dolgozz együtt másokkal, akkor is, ha grafikai szerkesztésről van szó! Oszd meg az adatokkal összekapcsolt diagramokat egyszerűen bárkivel a szervezetben, szinte bárhonnan, és tarts mindenkit szinkronban az operatív meglátásokkal és közös célokkal.

Ezzel mindenkit produktivitásra sarkalhatsz a szervezetben, az informatikai részleg felszabadításával egyidőben, hogy az IT részleg tényleg a stratégiai kezdeményezésekkel foglalkozhasson.

 

A Visio 2016 két változatban érhető el

A Microsoft mindig két különböző változatban adja ki a Visiot: egyik a szerényebb tudású Visio 2016 Standard, míg a másik a bővebb funkcionalitású Visio 2016 Professional változat. 

A két Visio változat körülbelül ugyanazzal az Office-szerű vezérlőfelülettel bír. A Professional kiadásban néhány plusz sablont is találsz az összetettebb elrendezésekhez és diagramokhoz. És persze sok más extra funkciót is, melyek elsődleges célja a diagramok adatforrásokkal való összekapcsolásának megkönnyítése az adatok grafikus ábrázolása során.

 

Visio 2016 licenszvásárlás

Legyen szó infografikákról, fogalomtérképekről, folyamábrákról, vagy diagramokról, (infographics, concept maps, flowcharts, diagrams) a Microsoft Visio innovatív megoldásokkal szolgálja ki legmerészebb elképzeléseidet is! Ezentúl valóban szárnyalhat a fantáziád, hiszan a Microsoft Visio rengeteg kész sablon és több ezer testreszabható alakzat segítségével könnyíti meg és teszi szórakoztatóvá a különféle vizuális megjelenítések létrehozását.

A Microsoft Visio 2016 Standard kiadásával az egyszeri vételáron kívül minden további költségtől mentes, teljesen önálló verziót vásárolsz a számítógépedhez, amellyel maradéktalanul kihasználhatod ennek a kiváló diagram-, illetve ábrakészítő alkalmazásnak minden exkluzív funkcióját és előnyét.

Vásárolj jogtiszta Microsoft Visio 2016 licenszet megbízható forrásból, számlával és 100%-os garanciával! A Szoftverprémium webáruházban egy gyors bankkártyás fizetés után megkapsz minden infót, amely a megvásárolt Visio változat telepítéséhez szükséges.