Windows 11 + Office 2021

Vásárolj jogtiszta Windows 11 és Office 2021 licensz csomagot hivatalos forrásból otthoni, vagy irodai felhasználásra, 100%-os garanciával. Magánszemélyeknek és cégeknek is elérhető Microsoft licenszeinket most minden eddiginél könnyebben beszerezheted.


2termék12

Miért érdemes Windows 11 licenszet vásárolni?

A Windows 11 a népszerű Microsoft Windows operációs rendszer jelenleg elérhető legfrissebb verziója, így ha valaki igazán hosszú távra tervez és a számítógépe is kompatibilis a vadonatúj operációs rendszerrel, akkor mindenképpen ezt a Windows változatot érdemes megvásárolnia, hiszen a korábban elérhető Windows verziókhoz képest a szoftveróriás Microsoft rengeteg új fejlesztést adaptált a legújabb Windowsba.

Szerencsére az új Windows 11 ára a sok fejlesztés és vadonatúj funkció mellett is versenyképes maradt, ha a SzoftverPremium webáruházban vásároljuk meg eredeti Windows 11 licenszünket, akkor még inkább igaz ez a megállapítás.

A Windows 11 megjelenése 2021 októberében történt, azóta minden érdeklődő vásárló számára elérhetőek a különböző fajta verziók: Windows 11 Home az otthoni felhasználóknak, Windows 11 Professional a professzionális felhasználóknak és a Windows 11 Enterprise.

 

Mire figyeljünk az eredeti Windows 11 licensz vásárlása előtt?

Windows 11 rendszerkövetelmények

Fontos, hogy vásárlás előtt ellenőrizzük asztali számítógépünk, vagy laptopunk kompatibilitását, összevetve a rendelkezésre álló erőforrásokat a Windows 11 rendszerkövetelményeivel (angolul Windows 11 system requirements). A rendszerkövetelményeket megtalálod a Microsoft hivatalos oldalán, vagy itt:


Processzor


1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis 64 bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC).


RAM


4 GB.


Tárterület


Legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz. Megjegyzés: További részletekért lásd az alábbi, „További információk a Windows 11 naprakészen tartásához szükséges tárhelykövetelményekről” című részt.


Rendszerfirmware


UEFI, biztonságos rendszerindítás. Itt találja a tudnivalókat arról, hogyan felelhet meg a számítógép ennek a követelménynek.


TPM


Platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) 2.0. Itt találja az utasításokat arról, hogyan állítható be a számítógép úgy, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.


Grafikus kártya


DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal.


Kijelző


Legalább 9" képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző.


Internetkapcsolat és Microsoft-fiók


A Windows 11 Home kiadás használatához internetkapcsolat és Microsoft-fiók szükséges.

A Windows 11 Home S módú működéséről való átváltáshoz szintén internetkapcsolatra van szükség. Az S módról itt található további információ.

A frissítések telepítéséhez, valamint bizonyos funkciók letöltéséhez és használatához valamennyi Windows 11-verzió esetén internet-hozzáférésre van szükség. Egyes funkciókhoz Microsoft-fiókra van szükség.

 

Windows 11 letöltése

Windows 11 hivatalos letöltő oldala a következőhttps://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows11

A letöltő oldalon található telepítési segéd segít számunkra a legjobb telepítési megoldást választani.

Telepítése után az operációs rendszer a számítógép minden hardverelemét fel kell, hogy ismerje. A Windows 11 modern operációs rendszerként a gondos fejlesztéseknek köszönhetően minden futtatására alkalmas hardveren garantáltan megfelelően és gördülékenyen fog működni.

Windows 11 minden idők legbiztonságosabb és leggyorsabb Windowsa. Minden felhasználócsoport meg lesz vele elégedve: legyen szó professzionális felhasználókról, vagy kezdő számítógéphasználókról, diákokról, játékosokról. Az egyes felhasználói csoportoknak érdemes direkt a számukra kifejlesztett Windowst letölteni és használni, természetesen a legmegfelelőbb Windows 11 változatot már a licensz vásárlásakor ki kell választani!

 

Miért ne használj feltőrt Windowst?

A sokadik nehézségekkel és sikertelenségekkel teli forduló után valószínűleg megunjuk a mindenféle kalóz verziójú Windows 11 iso fájlok letöltését, amellyel egyébként is komoly veszélynek tennénk ki számítógépünket. Mégha valami csoda folytán az illegális Windows 11 iso letöltése (angolul: Windows 11 download) sikerülne is, az operációs rendszerünk jogszerűtlen aktiválása valamilyen Windows 11 activator használatával óriási biztonsági kockázatokat hordoz magában.

Ha a Windows 11 aktiválása ilyen nem jogtiszta módon történne, akkor az esetek nagy részében szinte biztos, hogy számítógépünk megfertőződik valamilyen nem kívánt kártevővel, vírussal. A biztonságra való törekvés mellett legalább ennyire erős érv, a vonatkozó törvények tisztelete és betartása, amelyet csak az eredeti és hivatalos Windows 11 licensz megvásárlása által tudunk teljesíteni.

A fentieket mérlegelve nem nehéz tehát belátni, hogy a jogtiszta Windows 11 telepítése sokkal kedvezőbb, sőt egyszerűbb, mintha ilyen-olyan kalózverziókat keresgélnénk összevissza az interneten. A Windows 11 elérhető árazása mellett nem érdemes kockáztatnunk eszközeink épségét, egyúttal jogsértést elkövetni.

 

Hogyan vásárolhatunk legkönnyebben eredeti Windows 11 licenszt?

A SzoftverPremium szoftveráruházban gyorsan és biztonságosan lehet megvásárolni a Microsoft legfrissebb operációs rendszerét is. A kényelmes, egyúttal extra biztonságos bankkártyás fizetés után rendszerünk egy emailben küldi meg a Microsoft szerverén található telepítőfájl helyét és a hivatalos Windows 11 licenc kulcsot.

Ezután már nincs szükség a Windows 11 licensz telefonos aktiválására, csupán be kell írni a termékkulcsot és egy rövid telepítési folyamat után a legújabb Windows 11 operációs rendszerünk máris használható! A nálunk megvásárolt hivatalos Windows 11 licenszek természetesen örökre szólnak, a kapott szoftverkulccsal az operációs rendszer bármikor újratelepíthető.

 

Office 2021: a frissesség garantált!

A világszerte elterjedt és kedvelt Office programcsomag legújabb verzióját 2021. október 5-én adta ki a Microsoft. Az eddigi termékéletciklusokat figyelembe véve várhatóan 2-3 éven keresztül ez lesz a meghatározó Office verzió, melyet várhatóan felhasználók milliárdjai fognak világszerte számítógépükre telepíteni.

Miért vásárolnál bármi mást, mint a piacon elérhető legfrissebb és legfejlettebb irodai programcsomagot? Ha kicsit is előre gondolkodsz, akkor mindenképpen az Office 2021-et érdemes választanod, mivel jelenleg ez a legidőtállóbb Office változat.

Az eredeti Office 2021 licenc hivatalos forrásból való megvásárlásával örök licenszet veszel, tehát nem kell számolnod havi előfizetési díjjal, vagy más egyéb járulékos költséggel, így egy ilyen telepíthető Office 2021 változattal mindenképpen jobban jársz.

Vásárolj jogtiszta Office 2021 licencet akár otthoni, akár irodai felhasználásra, 100%-os garanciával, kihasználva a Szoftverpremium.hu nagyszerű ajánlatát!

 

Az Office 2021 új funkciói

Ha már új verzió, akkor biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miben tud többet az Office 2021 új változata elődeinél…

Az Office 2021-be többek között olyan új fejlesztések kerültek, mint a fejlett társszerzőségi funkciók, további szabadkézi műveletek és mozgásgrafikai lehetőségek, új adattípusok és függvények, kiterjedt fordítási és szerkesztőeszközök és számtalan a mindennapi használatot megkönnyítő funkció került újonnan beépítésre.

A vadonatúj Officeban rengeteget fejlődött a korrektúra és a dokumentumok kommentálásának lehetősége is: most már csak rajtad múlik, hogy mikor küldesz megjegyzéseket a társszerzőknek, így hatékonyan dolgozhatsz a Word, az Excel és a PowerPoint közötti egységes megjegyzési rendszerrel. Emellett azt is láthatod, hogy ki dolgozik éppen az dokumentumon.

Végre a Word-be is megérkezett a szemkímélő sötét mód, mely az éjszakai munkavégzést teszi kényelmesebbé. Végül nem utolsó sorban az Office 2021 egyes programkomponenseinek teljesítménye és stabilitása is sokat javult.

 

Az Office 2021 gépigénye

Az Office 2021 futtatásához Windows (vagy macOS) operációs rendszert futtató számítógép szükséges, legalább 1,1 GHz-es vagy gyorsabb, 2 magos processzorral, 4 GB RAM, 4 GB szabad lemezterülettel. Legalább 1280x768 pixeles képernyőfelbontás (a 4K felbontáshoz 64 bites Office szükséges). A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 9 vagy újabb grafikus kártya szükséges WDDM 2.0 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 esetén (vagy WDDM 1.3 vagy újabb illesztőprogram a Windows 10 Fall Creators Update esetén).

Az Office 2021 telepítéséhez Windows operációs rendszer esetén Windows 10 vagy Windows 11 verzió szükséges, míg macOS esetén a legutóbbi három verzió támogatott. A macOS új, főbb verzióinak megjelenésével párhuzamosan a Microsoft megszünteti a legrégebbi verzió támogatását, és csak a legújabb, illetve a legutóbbi két verziót fogja támogatni.

Továbbá az Office 2021 zavartalan működéséhez szükség van még egy friss böngészőre is a, amely lehet a Microsoft Edge, az Internet Explorer, a Safari, a Chrome vagy a Firefox éppen aktuális verziója.

 

Office 2021 licenszvásárlás

A Microsoft Office 2021 telepítőfájljának letöltésére a hivatalos licensz megvásárlása után lesz lehetőséged. Ahhoz képest, hogy a legfrissebb Officet kapod meg, az Office 2021 ára kifejezetten kedvezőnek mondható.

Szokás szerint választhatsz az Office 2021 Professional PlusOffice 2021 ProfessionalOffice 2021 StandardOffice 2021 Home & BusinessOffice 2021 Home & Student, Office 2021 P.P. for Windows Server (MAK)Office 2021 Home & Business (MAC)Office 2021 Home & Student (MAC) verziók között.

Ha megvan a számodra szimpatikus programverzió, egy egyszerű bankkártyás fizetéssel megvásárolhatod azt. Rövidesen e-mailben értesítünk a további teendőkről: hogyan tudod letölteni az Office 2021 magyar telepítőfájlját, illetve természetesen a telepítési folyamatot is megismerheted.