Office 2013

Vásárolj jogtiszta Microsot Office 2013 licencet hivatalos forrásból, irodai vagy otthoni felhasználásra, 100%-os garanciával. Magánszemélyeknek és cégeknek is elérhető Microsoft licenszeinket most minden eddiginél könnyebben beszerezheted.


5termék15

Office 2013 – egy megbízható régi társ

Akár otthoni, akár vállalati környezetben dolgozunk, a Microsoft Office programcsomagjának jól ismert részegységei régóta megkerülhetetlennek számítanak: Microsoft Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Access, MS Outlook – csak hogy a legismertebb részeket említsük.

Nem véletlen tehát, hogy a magyar teljes verzióját termékkulccsal együtt, ingyen letölteni akarók száma a mai napig igen magas, pedig ez már egy régebbi programverzió, amelynek a támogatását a Microsoft évek óta megszüntette.

Habár tényleg nem a legfrissebb verzió, mégis nagyon sokan megszerették, hiszen ezt tanulták az iskolában, évekig ezt használták a munkahelyen, emiatt alaposan megtanulták, így ragaszkodnak is hozzá.

Rengetegen próbálkoznak még most is az ingyenes letöltésével (vagy a KMSpico alkalmazásával), ami nem biztos, hogy annyira jó ötlet, mint amilyennek elsőre tűnik! Ahogyan az Office 2013 aktiválás, vagy az Office 2013 product key programok alkalmazása szintén nem javasolt.

Sokkal jobban járunk, ha eredeti és jogtiszta Office licencet veszünk hivatalos forrásból, akár irodai vagy otthoni felhasználásra, 100%-os garanciával együtt. Cégek és magánszemélyek egyaránt megvásárolhatják a legfrissebb Microsoft licenszeket kedvező árak mellett a SzoftverPrémium webáruházból.

 

Az Office 2013 árusítása megszűnt

Bár árusítása egy ideje megszűnt, helyette kézenfekvő módon választhatunk egy még elérhető, frissebb Office változatot. Konkrétan a Microsoft Office 2016, a Microsoft Office 2019 vagy a Microsoft Office 2021 kiadások licenszeit vehetjük meg.

A választást saját preferenciáidra bízzuk, csupán annyi tanáccsal szolgálunk, hogyha számítógéped erőforrásai kielégítik az Office 2021 gépigényét, akkor talán a legfrissebb verzió beszerzése a legbölcsebb döntés.

A 2013-as verzió a következő változatokban volt elérhető:

Ezek megfelelő párjai mind megtalálhatóak az újabb Office változatoknál is, funkcionalitásuk igen hasonló a korábbi azonos nevű csomagokhoz képest.