Visual Studio 2017

Vásárolj Visual Studio 2017 integrált fejlesztői környezethez hivatalos licencet, 100%-os garanciával és használd ki a jogtiszta licensz által nyújtott előnyöket!


2termék12

Fejlesztői környezet

A Microsoft Visual Studio 2017 a Microsoft méltán népszerű integrált fejlesztői környezete, melyet programozók tömegei használnak világszerte különböző szoftveres projektjeik során.

Segítségével igazán felhasználóbarát módon tudják megalkotni az általuk és megrendelőik által elképzelt számítógépes szoftvereket, weboldalakat, webes alkalmazásokat és hasonló webes szolgáltatásokat, sőt akár a különböző platformokra szánt mobilalkalmazásokat is.

A Visual Studio fejlesztőkörnyezet fejlett kódszerkesztővel, illetve okos kódkiegészítő komponensekkel is el van látva, valamint tartalmaz egy, a különféle nyelvű programkódok láthatóságát növelő újratördelési funkciót is.

A Visual Studio 2017 verziójának integrált hibakeresője akár forrásszintű hibakeresőként is működtethető. A szoftver további funkcionalitásában megjelenik az osztálytervező, illetve a grafikus felhasználói felülettel rendelkező alkalmazások készítését támogató GUI tervezőfelület is.

 

A Visual Studio 2017 változatai

A Visual Studio 2017 kétféle változatban érhető el, hiszen választhatsz a Visual Studio 2017 Professional vagy a Visual Studio 2017 Enterprise verziók közül.

Az utóbbi, Enterprise változat párhuzamosan több integrált fejlesztői környezetet, kiterjedt hibajavító eszköztárat, diagnosztikai és egyéb tesztelési lehetőségeket nyújt számodra a valamelyest kisebb funkcionalitással bíró Visual Studio 2017 Professional verzióhoz képest. Ugyanakkor ez utóbbi verzió is bőségesen képes kielégíteni még a magas szintű programozói igényeket is, szóval alaposan fontold meg, hogy valójában melyik verzióra is van szükséged!

 

Microsoft Visual Studio kibővített funkcionalitása

A Microsoft Visual Studio 2017 akár további bővítményekkel is kiegészíthető, amelyek még tovább bővítik a lehetőségeid. Ilyen lehet például a Subversion vagy a Git verziókövető rendszerek támogatása. Hozzáférhetsz speciális szerkesztőkhöz, illetve egyéb vizuális tervezőkhöz is, melyek akár a szakterület specifikus programozási nyelvek által támasztott igényeket is képesek megoldani.

A Visual Studio 2017 emellett több mint harminc programozási nyelvet támogat, így magától értetődővé téve, hogy mind a kódszerkesztő, mind a hibakereső támogassa a legelterjedtebb programozási nyelveket.

A Visaul Studio alapvetően kezelt nyelvei közé tartoznak a .NET (dotnet), a C#, a C, a C++, a C++/CLI, a Visual Basic, az F#. Ami a webes nyelveket illeti, a program kezeli a HTML, a CSS, a JavaScript, az XML és természetesen az XSLT állományokat is.

 

A Visual Studio 2017 letöltése és telepítése

A Visual Studio 2017 szinte minden programozó számára kiváló opciót jelent. A hivatalos Visual Studio 2017 licensz vásárlása pofonegyszerűen megoldható a SzoftverPremium szoftveráruházon keresztül.

Gyorsan és biztonságosan vásárolhatsz partnerünknek az OTP SimplePay-nek köszönhetően, ezután rendszerünk közvetlenül a Microsoft szerveréről biztosítja a Visual Studio 2017 telepítőjét. Aztán telepítésnél már csak beírod a termékkulcsod és a program máris használatra kész!

Vásárolj jogtiszta Microsoft Visual Studio 2017 licenszet: megbízható forrásból, számlával és mindenre kiterjedő garanciával!