Visual Studio 2017

Vásárolj Visual Studio 2017 integrált fejlesztői környezethez hivatalos licencet, 100%-os garanciával és használd ki a jogtiszta licensz által nyújtott előnyöket!


2termék12

A Visual Studio 2017 fejlesztői környezet

A Microsoft Visual Studio 2017 a Microsoft méltán népszerű integrált fejlesztői környezete, melyet programozók tömegei használnak világszerte különböző szoftveres projektjeik során.

A Visual Studio 2017 segítségével igazán felhasználóbarát módon tudják megalkotni az általuk és megrendelőik által elképzelt számítógépes szoftvereket, weboldalakat, webes alkalmazásokat és hasonló webes szolgáltatásokat, sőt akár a különböző platformokra szánt mobilalkalmazásokat is.

A Visual Studio fejlesztőkörnyezet fejlett kódszerkesztővel, illetve okos kódkiegészítő komponensekkel is el van látva, valamint tartalmaz egy, a különféle nyelvű programkódok láthatóságát növelő újratördelési funkciót is.

A Visual Studio 2017 verziójának integrált hibakeresője akár forrásszintű hibakeresőként is működtethető. A szoftver további funkcionalitásában megjelenik az osztálytervező, illetve a grafikus felhasználói felülettel rendelkező alkalmazások készítését támogató GUI tervezőfelület is.

 

A Visual Studio 2017 változatai

A Visual Studio 2017 kétféle változatban érhető el, hiszen választhatsz a Visual Studio 2017 Professional vagy a Visual Studio 2017 Enterprise verziók közül.

Az utóbbi, Enterprise változat párhuzamosan több integrált fejlesztői környezetet, kiterjedt hibajavító eszköztárat, diagnosztikai és egyéb tesztelési lehetőségeket nyújt számodra a valamelyest kisebb funkcionalitással bíró Visual Studio 2017 Professional verzióhoz képest. Ugyanakkor ez utóbbi verzió is bőségesen képes kielégíteni még a magas szintű programozói igényeket is, szóval alaposan fontold meg, hogy valójában melyik verzióra is van szükséged!

 

Microsoft Visual Studio kibővített funkcionalitása

A Microsoft Visual Studio 2017 akár további bővítményekkel is kiegészíthető, amelyek még tovább bővítik a lehetőségeid. Ilyen lehet például a Subversion vagy a Git verziókövető rendszerek támogatása. Hozzáférhetsz speciális szerkesztőkhöz, illetve egyéb vizuális tervezőkhöz is, melyek akár a szakterület specifikus programozási nyelvek által támasztott igényeket is képesek megoldani.

A Visual Studio 2017 emellett több mint harminc programozási nyelvet támogat, így magától értetődővé téve, hogy mind a kódszerkesztő, mind a hibakereső támogassa a legelterjedtebb programozási nyelveket.

A Visaul Studio alapvetően kezelt nyelvei közé tartoznak a .NET (dotnet), a C#, a C, a C++, a C++/CLI, a Visual Basic, az F#. Ami a webes nyelveket illeti, a program kezeli a HTML, a CSS, a JavaScript, az XML és természetesen az XSLT állományokat is.

 

A Visual Studio 2017 letöltése és telepítése

A Visual Studio 2017 szinte minden programozó számára kiváló opciót jelent. A hivatalos Visual Studio 2017 licensz vásárlása pofonegyszerűen megoldható a SzoftverPremium szoftveráruházon keresztül.

Gyorsan és biztonságosan vásárolhatsz partnerünknek az OTP SimplePay-nek köszönhetően, ezután rendszerünk közvetlenül a Microsoft szerveréről biztosítja a Visual Studio 2017 telepítőjét. Aztán telepítésnél már csak beírod a termékkulcsod és a program máris használatra kész!

Vásárolj jogtiszta Microsoft Visual Studio 2017 licenszet: megbízható forrásból, számlával és mindenre kiterjedő garanciával!