Visio 2021 Professional
Visio 2021 Professional
34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
24 990 Ft (19 677 Ft + ÁFA)
29

Visio 2021 Professional

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

 

  • Aktiválási mód: Online

 

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

 

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

 

  • Régió: Világszerte használható
Gyártó
Microsoft
Állapot
Új
Raktáron
34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
24 990 Ft (19 677 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2023.07.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 29
Megtakarítás 10 000 Ft
Részletek

 

Mit nyújt számodra a Visio Professional 2021?

 

A Microsoft Visio 2021 Professional segítségével könnyedén készíthetsz professzionális diagramokat a kész sablonok és formák alkalmazásával, jóval produktívabbá téve munkádat. További előny, hogy az így létrehozott ábrák sokkal minőségibb hatást keltenek majd riportjaiban, bemutatóidban.

A Visio Professional 2021 használatának megtanulása számodra is biztosan gyorsan megy majd, mivel egy Office-szerű, ismerős felhasználói élménnyel fogsz találkozni! Használd ki a beépített rajzolási és jegyzetelési funkciókat, melyek segítségével az ujjaddal vagy speciális tolladdal avatkozhatsz be az érintésérzékeny készülékeken.

A csoportmunkát támogatandó a másokkal való együttműködés minden eddiginél könnyebbé vált a Visio alkalmazásban történő közvetlen megjegyzések hozzáadásával és megválaszolásával. Az adatbázis-vizualizációk készítése szintén sokat egyszerűsödött a beépített adatbázis-modelldiagramoknak köszönhetően.

A Visio 2021 Professional előnyei

 

Dolgozz akár egyedül, akár csapatban, a Visio a legvadabb ötleteidet is életre keltheti az adatok összekapcsolt diagramokban való megjelenítése által. A létrehozott ábrákat csatlakoztasd valós idejű adatokhoz, hogy partnereid hiteles betekintést nyerjenek, ezáltal jó döntéseket hozhassanak.

A Visio 2021 Professional mindenben támogatja a bevett iparági szabványokat: a hatalmas alakzatkönyvtár ismeri a Unified Modeling Language (UML) 2.5, a Business Process Model and Notation (BPMN) 2.0 és a Specification and Description Language (SDL) szabványokat. Az AutoCAD-támogatás keretében lehetőség van DWG fájlok importálására is.

A rugalmas szerkesztés jóvoltából a meglévő diagramokon is módosíthatod az alakzatokat, anélkül, hogy elveszítenéd az elrendezést és kapcsolatokat, így egyszerűen módosíthatod a diagram kinézetét anélkül, hogy az negatívan érintené a már elvégzett munkát.

A Visio 2021 Professional természetesen támogatja a Microsoft Excel munkafüzeteket, a Microsoft Access adatbázisokat, a Microsoft SharePoint Foundation listákat, a Microsoft SQL Server adatbázisokat, a Microsoft Exchange Server könyvtárakat, az Azure Active Directory információkat és bármilyen egyéb OLEDB vagy ODBC adatforrást. Egyúttal automatikusan generálhatsz szervezeti diagramokat olyan adatforrásokból, mint az Excel, az Exchange vagy az Azure Active Directory.

Láthatod, hogy ki melyik diagramrészen dolgozik, értesítést kaphatsz a változásokról, és kiválaszthatod, hogy mikor egyesítsétek a módosításokat a mesterfájlba. A felhőbe mentett fájloknál egyszerű módon láthatod, hogy a társszerzők hol dolgoznak éppen.

Visio 2021 Professional rendszerkövetelmények

 

Processzor: minimum 1,6 GHz-es, kétmagos processzor

Operációs rendszer: Windows 11, Windows 10, Windows Server 2019

Memória: 4 GB (64 bites), 2 GB (32 bites) RAM

Lemezterület: legalább 4 GB rendelkezésre álló szabad hely

Kijelző: minimum 1024 x 768 felbontás

Videókártya: legalább DirectX 10 kompatibilis grafikus kártya a grafikus hardveres gyorsításhoz

További rendszerkövetelmények: Internet-hozzáférés, Microsoft-fiók

A rendszerkövetelmények teljes listáját az aka.ms/systemrequirements oldalon találhatod meg.

Biztos jó lesz nekem a Visio Professional?

 

Szerintünk igen! Tudnod kell, hogy a Visio 2021 Professional megvásárlásával sokkal jobban járhatsz, mintha a Standard kiszerelést választod, hiszen a bővebb tudás ellenére is majdnem csak feleannyiba kerül. Akkor miért is ne azt a termékváltozatot választanád, amely jobb ár-érték arányt képvisel?

Vásárolj hivatalos Microsoft Visio 2021 Professional licenszet! Fontos kiemelni, hogy szoftverlicenszet csak leinformálható forrásból, megbízható kereskedőtől, számlával és 100%-os garancia mellett vegyél! Szerencsédre a Szoftverprémium pont ilyen hely, ahol egy gyors bankkártyás fizetés után a Visio telepítéséhez szükséges instrukciók máris a postaládádban landolnak.

 

 

 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek