Visio 2019 Standard
Visio 2019 Standard
29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)

Visio 2019 Standard

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

   

  • Aktiválási mód: Online

   

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

   

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

   

  • Régió: Világszerte használható

   


  SzoftverPremium licencelési szakértő:  A Professional kiadás rendkívül kedvező árából fakadóan minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy azt a típust, tehát a Professionalt részesítse előnyben, mert nem csupán több funkciót tesz elérhetővé, de jelenleg kedvezőbb áron is elérhető a Standard verzióval szemben. 

   

  Javaslat (Link):  Visio 2019 Professional

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Rendelhető
  29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)
  Részletek

   

  Érdemes a Visio 2019 Standard-ot választanom?

  A grafikus ábrázolás és a dolgok vizuális láttatása egyre több területen jelenik meg, egyes munkahelyi környezetekben már alapvető elvárássá vált a folyamatábrák, grafikonok, diagramok, infografikák készségszintű előállítása szinte minden munkavállalói szinten.

  Ahhoz, hogy professzionális és valóban sokat mondó ábrákat tudj készíteni, manapság szerencsére már nem kell grafikusnak lenned, elég, ha felvértezed magad egy jó vektorgafikus ábrakészítő szoftverrel. A Visio 2019 Standard pont ilyen!

  Egyszerűsített funkcionalitásának hála a kezdő felhasználók is könnyedén el tudják kezdeni használni, fokozatosan elsajátítva a kifinomultabb grafikák szerkesztését. A Visio 2019 Standard segítségével valóban könnyedén kiaknázhatod a benned rejlő grafikus képességeket a különféle adatok vizualizálásának újszerű megoldásain keresztül.

  Mit kínál a Visio 2019 Standard?

  A Visio 2019 Standard saját számítógépre telepíthető verziójának megvásárlásával egy helyi (tehát nem felhőalapú) diagramkészítő szoftvermegoldással leszel gazdagabb. Ha esetleg több gépen is szeretnéd használni a programot, akkor annyi licenszet kell venned, ahány gépen szükséged van rá.

  A Visio 2019 Standard használata szerencsére könnyen elsajátítható, főleg, ha használtad már valamelyik Office programot, hiszen onnan ismerős felhasználói felülettel fogsz majd találkozni. A beépített rajzolási és jegyzetelési funkciók mentén pedig ujjaiddal vagy speciális tollal vihetsz be inputokat az erre alkalmas érintésérzékeny eszközökön.

  A Microsoft Visio 2019 Standard a diagramok létrehozását kész sablonokkal könnyíti, tehát nem a nulláról kell nekiállnod terveid megvalósításának. Ez akkora helyzeti előnyt jelenthet számodra, hogy az ilyen módon létrehozott ábrák össze sem lesznek hasonlíthatók a korábbi próbálkozásokkal. Az ilyen módon elkészült anyagokat aztán széleskörűen felhasználhatod majd jelentéseidben, előadásaidban vagy beszámolóidban egyaránt.

  Visio 2019 Standard rendszerkövetelmények

  Processzor: minimum 1,6 GHz-es, kétmagos processzor

  Operációs rendszer: legalább Windows 10 megléte

  Memória: 4 GB RAM

  Lemezterület: legalább 4 GB szabad hely

  Kijelző: minimum 1280 x 768 felbontás

  Videókártya: legalább DirectX 10 kompatibilis grafikus kártya a grafikus hardveres gyorsításhoz

  További rendszerkövetelmények: Internet-hozzáférés, az érintéses funkciók használatához érintőképernyős eszközre van szükség.

  Visio 2019 Standard vagy Visio 2019 Professional?

  A Visio Standard mellett érdemes mérlegelned a Visio Professional beszerzését, mivel ez az alapváltozathoz képest további extra képességeket foglal magában.

  Szoftveráruházunkban most a többet tudó verziót olcsóbban megkaphatod, hiszen csak feleannyiba kerül a Visio 2019 Professional változat, ezért mi inkább ezt ajánlanánk figyelmedbe. Válaszd a jobb ár-érték arányt és vásárolj hivatalos Microsoft Visio 2019 licenszet megbízható forrásból, számlával, 100%-os garancia mellett!

   

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek