Windows Server 2022 Datacenter
Windows Server 2022 Datacenter
499 990 Ft (393 693 Ft + ÁFA) 
349 990 Ft (275 583 Ft + ÁFA)
30

Windows Server 2022 Datacenter

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

   

  • Aktiválási mód: Online

   

  • Processzor: 16 Cores

   

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

   

  • Architektúra: 64 Bit

   

  • Régió: Világszerte használható
  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Raktáron
  499 990 Ft (393 693 Ft + ÁFA) 
  349 990 Ft (275 583 Ft + ÁFA)
  Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!
  Kedvezmény 30
  Megtakarítás 150 000 Ft
  Részletek

   

  Milyen újdonságokat tartalmaz a Windows Server 2022 Datacenter kiadása?

  A Windows Server 2022 a Windows Server 2019 erős alapjaira épül, számos újítást bevezetve több kulcsfontosságú területen is. Az újdonságok közé tartoznak a kiterjesztett biztonsági funkciók, az Azure hibrid integráció és kezelés, valamint a megújult alkalmazásplatform. A Windows Server 2022 Datacenter Azure Edition segítségével kihasználhatja a felhő előnyeit a virtuális gépek naprakészen tartásához, minimalizált az állásidő mellett.

  Biztonságos magkiszolgálóként a Windows Server 2022 Datacenter egy további védelmi szintet jelent, amely különösen hasznos lehet kifinomult támadások ellen az adatérzékeny iparágakban. A támogatott Trusted Platform Module 2.0 biztonságos kriptoprocesszor chipek biztonságos, hardveralapú tárolót jelentenek az érzékeny kriptográfiai kulcsok és adatok számára, beleértve a rendszerintegritás összetevőit is. A TPM 2.0 képes ellenőrizni, hogy a kiszolgálót legitim kóddal indították-e el. Ez a funkció képezi az alapját az úgynevezett hardveres bizalmi gyökérnek, amely például a BitLocker meghajtótitkosítás elengedhetetlen eleme.

  Az Azure hibrid képességeinek kiaknázásával könnyedén növelheted az üzemeltetett rendszer hatékonyságát és agilitását a Windows Server 2022 Datacenter beépített hibrid képességeivel, amelyek lehetővé teszik, hogy adatközpontjaid minden eddiginél könnyebben kiterjeszthesd az Azure-felhő irányába.

  A Windows Server 2022 Datacenter helye a kiszolgálóoldali operációs rendszerek mezőnyében

  A Windows Server 2022 Datacenter adatközpont-centrikus kiadás a masszívan virtualizált, szoftveresen definiált adatközponti működési környezet esetében optimális megoldást jelent a Windows Server programcsalád legtöbb funkciót nyújtó, professzionális felhasználókat célzó tagjaként.

  A Datacenter kiadás által egy jóval komolyabb szintre emelheted a helyi vállalati adatközpont infrastruktúráját, produktív működést és nagyfokú skálázhatóságot biztosítva egy innovatív, hiperkonvergens infrastruktúra megteremtésén keresztül. A Windows Server 2022 Datacenter használatával nagymértékben fejleszthető az üzletmenet, hiszen jelentős mértékben növelhető az IT rendszer biztonsága, egyúttal csökkentve az üzleti kockázatot az beépített többrétegű védelemnek köszönhetően.

  A Windows Server 2022 Datacenter rendszergazdák és programozók széles köre számára teszi lehetővé a felhőalapú alkalmazások fejlesztését, illetve a felhasználói igények folyamatos és stabil kiszolgálását. A konténerek és egyéb mikroszolgáltatások pedig segítségét nyújtanak a klasszikus asztali alkalmazások futtatásában is.

  Windows Server 2022 Datacenter licenszvásárlás

  A Microsoft szerveroldali operációs rendszercsaládjának legfrissebb tagjaként a Windows Server 2022 Datacenter ára a kimagasló funkcionalitás ellenére sem nevezhető drágának. A Szoftverprémiumon bármikor könnyedén megvásárolhatod bármelyik Windows Server 2022 változatot, így természetesen a Windows Server 2022 Datacentert is!

  A Windows Server 2022 Datacenter elvárt gépigényét illetően vásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a Microsoft vonatkozó oldalain!

  Az eredeti szoftverlicenszet természetesen teljes garanciavállalás mellett vásárolhatod meg, ezért ha jogtiszta Windows Server 2022 licenszre van szükséged, amely hivatalos forrásból származik és számlára is szükséged van, akkor jó helyen jársz.

   

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek