Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
18 990 Ft (14 953 Ft + ÁFA)
46

Office 2019 Professional Plus

  Cégünk, a Dexty Tech Zrt. az egyetlen kizárólag eredeti és jogtiszta digitális Microsoft termékeket forgalmazó webshop a piacon. (Több mint 5.000 cég választása)

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc
  • Időtartam: Örökös (Nem kell megújítani!)
  • Aktiválási mód: Online
  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)
  • Architektúra: 32 / 64 Bit
  • Régió: Világszerte használható
  • Garancia: Örökös (Nem pedig 1 hónap)

  Nem érdemes kísérletezgetni, velünk Ti is biztosra mehettek!

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Raktáron
  34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
  18 990 Ft (14 953 Ft + ÁFA)
  Kezdete: 2024.06.01   A készlet erejéig!
  Kedvezmény 46
  Megtakarítás 16 000 Ft
  Részletek

  Office 2019 Professional Plus – professzionális felhasználók számára tervezve

  Az Office 2019 Professional Plus változata a legteljesebb funkcionalitást biztosító Office 2019 csomag. Ha ki akarod maxolni az Office által nyújtott lehetőségeket, akkor mindenképpen ezt a változatot érdemes választanod!

  Jelenleg az Office 2019 számít az egyik legnépszerűbb Office verziónak, melyet emberek százmilliói használnak világszerte a különféle irodai munkák során.

  Jó döntésnek tűnik tehát, ha eredeti, jogtiszta Office 2019 Professional Plus licenszet vásárolsz a kibővített Professional Plus programcsomaghoz, hivatalos forrásból, teljeskörű garanciával!

   

  Miben nyújt többet az Office 2019 Professional Plus a többi Office változathoz képest?

  Az Office 2019 Professional Plus programok és szolgáltatások legszélesebb elérhető palettáját tartalmazza, hiszen része:

  • a Microsoft Word szövegszerkesztő,
  • a Microsoft Excel táblázatkezelő,
  • a Microsoft PowerPoint prezentációkészítő,
  • a Microsoft Access adatbáziskezelő,
  • a Microsoft Outlook levelezőkliens,
  • a Microsoft OneDrive,
  • a Microsoft OneNote,
  • a Microsoft SharePoint,
  • a Microsoft Teams,
  • a Microsoft Publisher kiadványszerkesztő,
  • és a Skype for Business kommunikációs platform.

  A felsorolásból is látszik, hogy a Microsoft Office egyes komponensei megkerülhetetlenek az irodai szoftverek piacán. Világszerte, álláshirdetések millióiban szerepel alapvető elvárásként az „Office rendszerek magas szintű ismerete”.

  Persze mindig az éppen aktuális verzió ismerete a leghasznosabb, így például mostanában leginkább az Office 2019 különböző céges változatai futnak leginkább a munkahelyi számítógépeken.

   

  Milyen előnyei vannak a hivatalos Office 2019 Professional Plus licensz vásárlásának?

  Ha szükségünk van a Microsoft Office 2019 Professional Plus letöltésére, akkor a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldást mindenképpen a szoftverlicensz vásárlás jelenti.

  A Microsoft Office 2019 Professional Plus nem hivatalos csatornákról való letöltésének és illegális aktiválásának komoly következményei lehetnek, hiszen az ilyen módon telepített programok nagyon sűrűn nem kívánatos meglepetéseket rejthetnek.

  A másik sűrűn előforduló probléma, hogy az így telepített Office 2019 Professional Plus magyar teljes verziója nem működik megfelelően. Ekkor sokan különféle Office 2019 aktiválási módszerekkel, úgymint a Microsoft Office 2019 activation cmd vagy a KMSpico Office 2019 megoldásokkal kezdenek kísérletezni.

  Mások az internet legveszélyesebb helyein látnak neki ingyenes Office 2019 termékkulcsokat keresni, amelyek viszont szinte soha nem működnek. Ha mindent mérlegre teszünk, valószínűleg nem ér ennyit a sztori, és sokkal jobban járunk egy eredeti Office termékkulcs megvásárlásával.

   

  Hogyan szerezhetek Office 2019 Professional Plus termékkulcsot?

  A Microsoft Office 2019 telepítőfájl letöltésére a licensz SzoftverPrémium webáruházban való megvásárlása után lesz majd lehetőséged. Ne feledd, az Office 2019 Professional Plus ára tudásához képest kifejezetten kedvező!

  Ha leadod a rendelést és bankkártyával kifizeted az Office 2019 Professional Plus licenszét, rövidesen e-mail értesítést kapsz a további tudnivalókról: hogyan tudod letölteni az Office 2019 magyar telepítőfájlt, illetve magát a telepítési folyamatot is megismerheted.

  Vélemények
  Átlagos értékelés:
  5 (1 vélemény)
  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  Még nem írt véleményt a termékről?
  Véleményt írok!
  Kiss Tamás
  2024.04.21
  MInden rendben volt. Kb fél óra múlva jött a kód, de úgy néz ki hogy működik. Köszönöm szépen
  Hasonló termékek