Project 2019 Standard
Project 2019 Standard
29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)

Project 2019 Standard

 • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

 

 • Aktiválási mód: Online

 

 • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

 

 • Architektúra: 32 / 64 Bit

 

 • Régió: Világszerte használható

 


SzoftverPremium licencelési szakértő:  A Professional kiadás rendkívül kedvező árából fakadóan minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy azt a típust, tehát a Professionalt részesítse előnyben, mert nem csupán több funkciót tesz elérhetővé, de jelenleg kedvezőbb áron is elérhető a Standard verzióval szemben. 

 

Javaslat (Link):  Project 2019 Professional

Gyártó
Microsoft
Állapot
Új
Rendelhető
29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)
Részletek

 

Projektmenedzsment egyszerűen

 

A Microsoft Project 2019 Standard segítségével gyorsan válhatsz nagyszerű projektmenedzserré, hiszen a Microsoft széleskörben ismert projektmenedzsment megoldása már a kezdő felhasználók esetében is kiemelkedően intuitív felhasználást tesz lehetővé, így igen hamar beletanulhatsz ennek az eszköznek a használatába.

Miután pedig megtanultad a program használatát, magabiztosan dolgozhatsz egy világszerte kedvelt projektmenedzsment eszközzel, amely kiemelkedő hatékonyságot nyújt számodra. A projekttervezés, az ütemezés, a hatékony folyamatkövetés és más hasonló alapvetőnek számító projektmenedzsment területeken kiszolgálva minden felmerülő igényed.

Vásárolj hivatalos Microsoft Project 2019 Standard licenszet: megbízható forrásból, számlával, 100%-os garanciával!

Különbségek a Project 2019 Standard és Professional változata között

 

A Project 2019 Standard változata főként a kisebb volumenű projektekben tud segítségedre lenni, mivel elsősorban azoknál a projekteknél nyújt jó teljesítményt, ahol a szereplők közötti együttműködésnek csak kisebb jelentősége van.

A kisebb tudású, Standard változatból ugyanis hiányoznak egyes együttműködési funkciók, amelyek magasabb tudású Project 2019 Professional verzióban megtalálhatók. A Professional alapfunkciójának számít a szinkronizáció, amely lehetővé teszi a szervezeten belüli kiterjedt kooperációt.

Mindezeket figyelembe véve a SzoftverPremium licencelési szakértője szerint a Professional kiadás rendkívül kedvező árából fakadóan minden ügyfelünknek ajánlott a Project Professional előnyben részesítése, hiszen nem csak több funkciót tesz elérhetővé, de jelenleg kedvezőbb áron is kapható a Project 2019 Standard verzióval szemben. Ha fontos számodra az ár-érték arány, akkor mindenképpen a Professionalt érdemes választanod!

A Project 2019 Standard gépigénye

 

A Project 2019 Standard futtatása átlagos számítógépet igényel, körülbelül megegyezik egy normál irodai programcsomag rendszerkövetelményeivel, a részletes gépigény a következő:

 • Processzor: 1,6 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos processzor
 • Memória: 4 GB RAM (64 bit); 2 GB RAM (32 bit)
 • Merevlemez: legalább 4 GB szabad lemezterület
 • Megjelenítés: 1024x768 pixeles képernyőfelbontás
 • Grafikus hardver: DirectX 10-es videókártya a hardveres grafikus gyorsításhoz
 • Operációs rendszer: Windows 11, Windows 10 vagy Windows Server 2019
 • További rendszerkövetelmények: Microsoft-fiók és internethozzáférés

Project 2019 Standard licenszvásárlás

 

Érdemes tudnod, hogy a Microsoft Project elérhető előfizetéses és telepíthető változatban is. Ha jobban megnézed az előfizetési díjat, akkor egyből belátod, hogy az egyszeri díjas verziót érdemes választanod.

A Szoftverprémium webáruházban most nagyon jó áron megveheted az örökáras Microsoft Projectet: az így megvásárolt eredeti Project 2019 Standard vagy Project 2019 Professional licencért csak egyszer kell fizetned, nem folyamatosan, mint az előfizetéses konstrukcióban. Ahogyan fentebb kifejtettük, mi inkább a Project Professionalt választanánk a helyedben.

Ha a licenszvásárlás mellett döntöttél, akkor az oldalunkon történő gyors online fizetés (bankkártya vagy átutalás) után e-mailben értesítünk a további teendőkről. A Project 2019 telepítőfájlját a Microsoft hivatalos szerveréről tudod majd letölteni.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek