Project 2021 Professional
Project 2021 Professional
34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
27 990 Ft (22 039 Ft + ÁFA)
20

Project 2021 Professional

  Cégünk, a Dexty Tech Zrt. az egyetlen kizárólag eredeti és jogtiszta digitális Microsoft termékeket forgalmazó webshop a piacon. (Több mint 5.000 cég választása)

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc
  • Időtartam: Örökös (Nem kell megújítani!)
  • Aktiválási mód: Online
  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)
  • Architektúra: 32 / 64 Bit
  • Régió: Világszerte használható
  • Garancia: Örökös (Nem pedig 1 hónap)

  Nem érdemes kísérletezgetni, velünk Ti is biztosra mehettek!

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Raktáron
  34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
  27 990 Ft (22 039 Ft + ÁFA)
  Kezdete: 2024.06.01   A készlet erejéig!
  Kedvezmény 20
  Megtakarítás 7 000 Ft
  Részletek

   

  Ismerd meg a Microsoft Project 2021 projektmenedzsment szoftvert!

  A Project egy széles körben használt projektmenedzsment szoftver, amely számos téren segítheti a vállalati tervezést, majd az így megalkotott tervek hatékony gondozását, végrehajtását.

  A program támogatja az ütemtervek kidolgozását, az elérhető erőforrások feladatokhoz való delegálását, a projektek előrehaladásának aktív nyomonkövetését, ahogyan a munkatársak munkaterhelése is optimalizálható segítségével. Mindezek mellett, nem utolsó sorban még a költségvetés kezelésében is számíthatsz rá!

  Tekintsd át a Project 2021 Professionalben rejlő lehetőségeket!

  A Project 2021 kétféle kiszerelésben érhető el, ezek a Project Standard 2021 és a Project Professional 2021. Az előbbi egy lokális projektkezelési megoldás azokra a felhasználási célokra, ahol nincs szükség komolyabb együttműködési eszközökre, illetve egyéb speciális szolgáltatásokra. Az utóbbi, professzionális felhasználókat célzó verzió egy sokkal átfogóbb projektkezelési megoldás nyújt a projektmenedzsment napi gyakorlatában.

  A Project Professional 2021-ben számos beépített sablon segíti a projektek megfelelő módon való elkezdését, emellett feltételes forgatókönyveket is futtathatsz, hogy az előzetes teszteléssel valóban a legtöbbet hozd ki a feladatokból. 

  A szoftver képes az összetett ütemezések vizuális megjelenítésére is a beépített idővonalak segítségével. Munkaidőnyilvántartást vezethetsz, hogy naprakész módon rögzítve legyen a projektekkel és más feladatokkal töltött munkaidő. A Project 2021 Professional verzióban biztosítva van a szinkronizáció a Project Online és a Project Server alkalmazásokkal is.

  A Project 2021 Professional legfőbb jellemzői

  ·        Továbbfejlesztett projektkijelölés és a határidős teljesítések előtérbe kerülése.

  ·        Igazi megalapozott döntéshozatal a beépített jelentésekkel.

  ·        Hatékonyabb menedzsment megteremtése a megfelelő ütemterv, költségvetés és az erőforrások optimális felhasználásával.

  ·        Jól szervezett projektek és a határidők fokozott tartása.

  ·        Az automatizált ütemezés növeli a hatékonyságot és nagymértékben javítja a tanulási görbe meredekségét.

  ·        A projektcsapatok kialakítása hatékonnyá teszi az elérhető erőforrások megfelelő kezelését.

  A Project 2021 Professional további előnyei

  Valóban információdús jelentéseket készíthetsz főnökeid maximális megelégedése érdekében: a beépített jelentések által minden érintett betekinthet a projektek állásába, ezáltal megalapozottabb döntéseket hozhat. Vizualizálhatod a kapcsolatokat: a Gantt-diagramokon kiemelhetők az egyes tevékenységláncok, így nyilvánvalóvá válnak a különböző tevékenységcsoportok közötti kapcsolatok.

  A naprakész munkaidőnyilvántartások által a projektek hatókörében, illetve az egyéb állandó tevékenységek keretében elvégzett munkákról külön-külön munkaidőnyilvántartás vezethető a pénzügy és a bérszámfejtés számára.

  Kiemelt csoportmunka támogatás: ha egy projekttervben egy adott résztvevő neve fölé húzod az egeret, megnézheted, hogy éppen elérhető-e az adott kolléga, sőt a Microsoft Teams for Business alkalmazáson keresztül akár üzenhetsz is a többieknek.

  Egy szó mint száz, ha hatékony menedzsment megoldást keresel, vásárolj jogtiszta Microsoft Project 2021 Professional licenszet megbízható forrásból, számlával és 100%-os garanciával!

   

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek