Project 2021 Professional
Project 2021 Professional
34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
24 990 Ft (19 677 Ft + ÁFA)
29

Project 2021 Professional

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

 

  • Aktiválási mód: Online

 

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

 

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

 

  • Régió: Világszerte használható
Gyártó
Microsoft
Állapot
Új
Raktáron
34 990 Ft (27 551 Ft + ÁFA) 
24 990 Ft (19 677 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2023.12.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 29
Megtakarítás 10 000 Ft
Részletek

 

Ismerd meg a Microsoft Project 2021 projektmenedzsment szoftvert!

A Project egy széles körben használt projektmenedzsment szoftver, amely számos téren segítheti a vállalati tervezést, majd az így megalkotott tervek hatékony gondozását, végrehajtását.

A program támogatja az ütemtervek kidolgozását, az elérhető erőforrások feladatokhoz való delegálását, a projektek előrehaladásának aktív nyomonkövetését, ahogyan a munkatársak munkaterhelése is optimalizálható segítségével. Mindezek mellett, nem utolsó sorban még a költségvetés kezelésében is számíthatsz rá!

Tekintsd át a Project 2021 Professionalben rejlő lehetőségeket!

A Project 2021 kétféle kiszerelésben érhető el, ezek a Project Standard 2021 és a Project Professional 2021. Az előbbi egy lokális projektkezelési megoldás azokra a felhasználási célokra, ahol nincs szükség komolyabb együttműködési eszközökre, illetve egyéb speciális szolgáltatásokra. Az utóbbi, professzionális felhasználókat célzó verzió egy sokkal átfogóbb projektkezelési megoldás nyújt a projektmenedzsment napi gyakorlatában.

A Project Professional 2021-ben számos beépített sablon segíti a projektek megfelelő módon való elkezdését, emellett feltételes forgatókönyveket is futtathatsz, hogy az előzetes teszteléssel valóban a legtöbbet hozd ki a feladatokból. 

A szoftver képes az összetett ütemezések vizuális megjelenítésére is a beépített idővonalak segítségével. Munkaidőnyilvántartást vezethetsz, hogy naprakész módon rögzítve legyen a projektekkel és más feladatokkal töltött munkaidő. A Project 2021 Professional verzióban biztosítva van a szinkronizáció a Project Online és a Project Server alkalmazásokkal is.

A Project 2021 Professional legfőbb jellemzői

·        Továbbfejlesztett projektkijelölés és a határidős teljesítések előtérbe kerülése.

·        Igazi megalapozott döntéshozatal a beépített jelentésekkel.

·        Hatékonyabb menedzsment megteremtése a megfelelő ütemterv, költségvetés és az erőforrások optimális felhasználásával.

·        Jól szervezett projektek és a határidők fokozott tartása.

·        Az automatizált ütemezés növeli a hatékonyságot és nagymértékben javítja a tanulási görbe meredekségét.

·        A projektcsapatok kialakítása hatékonnyá teszi az elérhető erőforrások megfelelő kezelését.

A Project 2021 Professional további előnyei

Valóban információdús jelentéseket készíthetsz főnökeid maximális megelégedése érdekében: a beépített jelentések által minden érintett betekinthet a projektek állásába, ezáltal megalapozottabb döntéseket hozhat. Vizualizálhatod a kapcsolatokat: a Gantt-diagramokon kiemelhetők az egyes tevékenységláncok, így nyilvánvalóvá válnak a különböző tevékenységcsoportok közötti kapcsolatok.

A naprakész munkaidőnyilvántartások által a projektek hatókörében, illetve az egyéb állandó tevékenységek keretében elvégzett munkákról külön-külön munkaidőnyilvántartás vezethető a pénzügy és a bérszámfejtés számára.

Kiemelt csoportmunka támogatás: ha egy projekttervben egy adott résztvevő neve fölé húzod az egeret, megnézheted, hogy éppen elérhető-e az adott kolléga, sőt a Microsoft Teams for Business alkalmazáson keresztül akár üzenhetsz is a többieknek.

Egy szó mint száz, ha hatékony menedzsment megoldást keresel, vásárolj jogtiszta Microsoft Project 2021 Professional licenszet megbízható forrásból, számlával és 100%-os garanciával!

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek