Windows Server 2019 Standard
Windows Server 2019 Standard
199 990 Ft (157 472 Ft + ÁFA) 
149 990 Ft (118 102 Ft + ÁFA)
25

Windows Server 2019 Standard

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

   

  • Aktiválási mód: Online

   

  • Processzor: 16 Cores

   

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

   

  • Architektúra: 64 Bit

   

  • Régió: Világszerte használható
  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Raktáron
  199 990 Ft (157 472 Ft + ÁFA) 
  149 990 Ft (118 102 Ft + ÁFA)
  Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!
  Kedvezmény 25
  Megtakarítás 50 000 Ft
  Részletek

   

  A Windows Server 2019 Standard előnyei

  A Windows Server 2019 Standard egy magas funkcionalitású, igazán biztonságosnak mondható szerveroldali operációs rendszer, melyet igen széles körben használnak a kis- és középvállalati lokális hálózatainak menedzselésére, helyi szerveroldali szoftverek futtatásához és persze sok más egyéb informatikai feladat ellátására.

  A Windows Server 2019 Standard funkcionalitásának hála továbbfejlesztett képességek széles spektrumát nyújtja minden használó számára, tovább segítve ezzel a hazai vállalkozásokat is a magas produktivitású, ám saját üzemeltetésű IT infrastruktúra kiépítésében.

  A többnyelvű, azaz multilanguage kiadásnak köszönhetően a Windows Server 2019 Standard alapvető tulajdonságának számít, hogy jó néhány idegen nyelven használható: a magyar, az angol, a francia, az olasz, a holland, a japán, a kínai, a koreai, az orosz, a cseh, a lengyel, a portugál, a spanyol, a svéd és a török nyelveket mind támogatja a szoftver.

  Mikor szükséges szerveroldali operációs rendszert választani?

  A Windows Server 2019 Standard egy kifejezetten széles körben alkalmazható kiszolgálóoldali operációs rendszer, melyet főként LAN hálózatos környezetben működő szerverszámítógépek üzemeltetésekor telepítenek a rendszergazdák.

  A Windows Server 2019 Standard nagymértékben növeli az adott IT infrastruktúra működési biztonságát, jelentősen csökkentve így a felmerülő kockázatokat, egyúttal növelve az informatikai rendszerek rendelkezésre állását. Egy ilyen operációs rendszer emellett a lokális adatközpontok infrastruktúrájának fejlesztésére is alkalmas lehet a legújabb igényeknek megfelelve.

  A Windows Server 2019 Standard egyaránt megteremti a helyi, céges munkakörnyezet, illetve az online felhő által biztosított előnyök ideális kapcsolatát.

  A Windows Server 2019 Standard tulajdonképpen egy további fontos biztonsági rétegként szolgálhat, nagyban segítve az adott számítógépes  infrastruktúra, sőt az installált programok védelmét, kiaknázva így a vegyes felhasználás által elérhető legtöbb előnyt.

  Vásárolj jogtiszta Windows Server 2019 Standard licenszet megbízható, hivatalos forrásból, számlával és 100%-os garanciával!

  A Windows Server 2019 gépigénye és a licenszvásárlás lehetőségei

  A Windows Server 2019 Standard rendszerkövetelményei szerint a kielégítő működéshez a szervergépnek legalább 1,4 GHz-es, 64 bites processzorral, 8 GB memóriával, 32 GB-os merevlemezzel, legalább 1024x768 felbontásra képes grafikus eszközzel és 1 GB/s kapacitású hálózati kártyával szükséges rendelkeznie. Egy modern szerverszámítógép könnyedén teljesíti ezeket az elvárásokat.

  Ha rendelkezel ezt a gépigényt kielégíteni képes géppel, akkor a Windows Server 2019 Standard telepítése már egyszerűen megy. Azonban előtte mindenképpen szükséges megvásárolnod a letöltéshez és telepítéshez szükséges licencet!

  Nem győzzük kiemelni, hogy Windows Server 2019 Standard licencet csak megbízható forrásból vegyél, egyúttal felejtsd el mindenféle ingyenesen letölthető verziókat, mert ezek óriási biztonsági kockázatot hordoznak magukban, amely céges környezetben teljességgel megengedhetetlen!

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek