Windows 7 Professional

  Cégünk, a Dexty Tech Zrt. az egyetlen eredeti és jogtiszta digitális Microsoft termékeket forgalmazó webshop a piacon. (Több mint 5.000 cég választása)

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc
  • Időtartam: Örökös (Nem kell megújítani!)
  • Aktiválási mód: Online
  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)
  • Architektúra: 32 / 64 Bit
  • Régió: Világszerte használható
  • Garancia: Örökös (Nem pedig 1 hónap)

  Nem érdemes kísérletezgetni, velünk Ti is biztosra mehettek!

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Részletek

   

  Mikor lehet szükségem a Windows 7 Professional verziójára?

  Mivel a Windows 7 Professional most már egy tizenéves operációs rendszer (eredetileg 2009-ben adták ki), ezért 2020-ban a Microsoft leállította a Windows 7 frissítések letöltését egyben a Windows Update-ről, így azóta a rendszer már egyáltalán nem kap semmilyen biztonsági javítást.

  Ezt a szempontot is figyelembe véve mégis előfordulhat olyan helyzet, hogy szükséged lesz egy Windows 7 Professional licenszre egy régebbi hardverelemekkel ellátott számítógép működésre bírása érdekében, vagy esetlegesen olyan szoftverek futtatása miatt, amelyek az újabb Windows verziókkal nem kompatibilisek.

  Ez a probléma céges vagy otthoni környezetben egyaránt felmerülhet. Ebben a szituációban kiváló menekülőutat jelenthet egy eredeti Windows 7 telepítése.

  A Windows 7 Professional a Windows családban

  A Windows 7 Professional operációs rendszer sokáig a Microsoft egyik legnépszerűbb Windowsa volt, kifejezetten sokan használták akár munkahelyi, akár otthoni környezetben.

  Tulajdonképpen a Windows 8 2012-es megjelenése után is jó pár évig az egyik legtöbb példányban telepített operációs rendszer maradt. A Windows 7 Professional a szintén igen kedvelt Windows XP-t követte a Windows család tagjai között.

  A Windows 7 Professional kifejezetten sok újdonságot tartalmazott az előző verzióhoz képest, emellett a kiterjedt funkcionalitás és a stabil működés szintén az erényei között szerepelt.

  A Windows 7 Professional gépigénye

  A Windows 7 Professional hivatalos gépigénye a mai lehetőségeket figyelembe véve már-már elenyésző:

  • 1 GHz vagy gyorsabb 32 bites vagy 64 bites processzor
  • 1 GB memória (32 bites rendszerhez) vagy 2 GB memória (64 bites rendszerhez)
  • 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez) szabad lemezterület
  •  DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal

  Miért vásároljunk eredeti Windows 7-et?

  Ugyan az interneten számtalan helyen megtalálható a feltört Windows 7 Professional letölthető magyar teljes verziója, ezt azonban semmiképpen ne töltsd le! Szinte garantált, hogy ezek a torrenttel letölthető magyar verziók valamilyen rosszindulatú szoftverkóddal fertőzöttek, vagy egy csomó felesleges, a Windows 7-el automatikusan induló programmal vannak megterhelve, melyek lefogják a számítógép teljesítményét.

  A helyzeten a legjobb ingyen letölthető Windows 7 vírusirtó szoftverek sem segítenek sokat. A Windows 7 Professional ingyenes letöltése és interneten talált termékkulcsokkal való használata, vagy Windows 7 activatorral történő aktiválás óriási veszélyeknek teszi ki a géped.

  A hivatalos Windows 7 Professional licensz már igazán olcsón megvásárolható teljesen legálisan is, ezért ne kockáztass! Vásárolj jogtiszta Windows 7 Professional licencet hivatalos forrásból, akár irodai, akár otthoni célra kell a szoftver. Mind a cégek számára, mind a magánszemélyek részére 100%-os garanciát biztosítunk.

  Hogyan vásárolhatunk legegyszerűbben eredeti Windows 7 licenszt?

  Válasszuk az egyszerű megoldást! A SzoftverPremium webáruházában biztonságosan és egyúttal gyorsan megveheted a hivatalos Windows 7 Professional licenszt. Így nem lesz szükség a Windows 7 letöltésére termékkulcs nélkül.

  A kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés után e-mailben értesítünk a közvetlenül a Microsoft szerveréről letölthető Windows 7 Professional x64 Hungarian ISO fájl elérési útjáról. Aztán már indulhat is a Windows 7 telepítése: telepítéskor egyszerűen beírod a Windows 7 Professional termékkulcsot és hamarosan használatba veheted a rendszert.

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!