Windows 7 Professional
Windows 7 Professional
14 990 Ft (11 803 Ft + ÁFA) 
9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)
33

Windows 7 Professional

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

 

  • Aktiválási mód: Online

 

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

 

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

 

  • Régió: Világszerte használható
Gyártó
Microsoft
Állapot
Új
Raktáron
14 990 Ft (11 803 Ft + ÁFA) 
9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2023.12.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 33
Megtakarítás 5 000 Ft
Részletek

 

Mikor lehet szükségem a Windows 7 Professional verziójára?

Mivel a Windows 7 Professional most már egy tizenéves operációs rendszer (eredetileg 2009-ben adták ki), ezért 2020-ban a Microsoft leállította a Windows 7 frissítések letöltését egyben a Windows Update-ről, így azóta a rendszer már egyáltalán nem kap semmilyen biztonsági javítást.

Ezt a szempontot is figyelembe véve mégis előfordulhat olyan helyzet, hogy szükséged lesz egy Windows 7 Professional licenszre egy régebbi hardverelemekkel ellátott számítógép működésre bírása érdekében, vagy esetlegesen olyan szoftverek futtatása miatt, amelyek az újabb Windows verziókkal nem kompatibilisek.

Ez a probléma céges vagy otthoni környezetben egyaránt felmerülhet. Ebben a szituációban kiváló menekülőutat jelenthet egy eredeti Windows 7 telepítése.

A Windows 7 Professional a Windows családban

A Windows 7 Professional operációs rendszer sokáig a Microsoft egyik legnépszerűbb Windowsa volt, kifejezetten sokan használták akár munkahelyi, akár otthoni környezetben.

Tulajdonképpen a Windows 8 2012-es megjelenése után is jó pár évig az egyik legtöbb példányban telepített operációs rendszer maradt. A Windows 7 Professional a szintén igen kedvelt Windows XP-t követte a Windows család tagjai között.

A Windows 7 Professional kifejezetten sok újdonságot tartalmazott az előző verzióhoz képest, emellett a kiterjedt funkcionalitás és a stabil működés szintén az erényei között szerepelt.

A Windows 7 Professional gépigénye

A Windows 7 Professional hivatalos gépigénye a mai lehetőségeket figyelembe véve már-már elenyésző:

  • 1 GHz vagy gyorsabb 32 bites vagy 64 bites processzor
  • 1 GB memória (32 bites rendszerhez) vagy 2 GB memória (64 bites rendszerhez)
  • 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez) szabad lemezterület
  •  DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal

Miért vásároljunk eredeti Windows 7-et?

Ugyan az interneten számtalan helyen megtalálható a feltört Windows 7 Professional letölthető magyar teljes verziója, ezt azonban semmiképpen ne töltsd le! Szinte garantált, hogy ezek a torrenttel letölthető magyar verziók valamilyen rosszindulatú szoftverkóddal fertőzöttek, vagy egy csomó felesleges, a Windows 7-el automatikusan induló programmal vannak megterhelve, melyek lefogják a számítógép teljesítményét.

A helyzeten a legjobb ingyen letölthető Windows 7 vírusirtó szoftverek sem segítenek sokat. A Windows 7 Professional ingyenes letöltése és interneten talált termékkulcsokkal való használata, vagy Windows 7 activatorral történő aktiválás óriási veszélyeknek teszi ki a géped.

A hivatalos Windows 7 Professional licensz már igazán olcsón megvásárolható teljesen legálisan is, ezért ne kockáztass! Vásárolj jogtiszta Windows 7 Professional licencet hivatalos forrásból, akár irodai, akár otthoni célra kell a szoftver. Mind a cégek számára, mind a magánszemélyek részére 100%-os garanciát biztosítunk.

Hogyan vásárolhatunk legegyszerűbben eredeti Windows 7 licenszt?

Válasszuk az egyszerű megoldást! A SzoftverPremium webáruházában biztonságosan és egyúttal gyorsan megveheted a hivatalos Windows 7 Professional licenszt. Így nem lesz szükség a Windows 7 letöltésére termékkulcs nélkül.

A kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés után e-mailben értesítünk a közvetlenül a Microsoft szerveréről letölthető Windows 7 Professional x64 Hungarian ISO fájl elérési útjáról. Aztán már indulhat is a Windows 7 telepítése: telepítéskor egyszerűen beírod a Windows 7 Professional termékkulcsot és hamarosan használatba veheted a rendszert.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!