Windows 10 Professional
Windows 10 Professional
19 990 Ft (15 740 Ft + ÁFA) 
9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)
50

Windows 10 Professional

  Cégünk, a Dexty Tech Zrt. az egyetlen kizárólag eredeti és jogtiszta digitális Microsoft termékeket forgalmazó webshop a piacon. (Több mint 5.000 cég választása)

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc
  • Időtartam: Örökös (Nem kell megújítani!)
  • Aktiválási mód: Online
  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)
  • Architektúra: 32 / 64 Bit
  • Régió: Világszerte használható
  • Garancia: Örökös (Nem pedig 1 hónap)

  Nem érdemes kísérletezgetni, velünk Ti is biztosra mehettek!

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Raktáron
  19 990 Ft (15 740 Ft + ÁFA) 
  9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)
  Kezdete: 2024.06.01   A készlet erejéig!
  Kedvezmény 50
  Megtakarítás 10 000 Ft
  Részletek

  A Windows 10 különböző verziói

  A Windows 10 a jelenleg futó Windows verziók közül a legelterjedtebb operációs rendszer, mind a vállalati, mind a személyes használatú eszközök tekintetében. Ennek persze megvan a maga oka, mivel ebben verzióban a Microsoft számos új fejlesztést eszközölt, ahogyan a program stabilitása is sokat javult a korábbiakhoz képest. A Windows 10 frissítése például minden eddigihez képest sokkal egyszerűbbé vált.

  A Windows 10 licenszei több különböző verzióban is elérhetőek, így a Windows 10 Professional, Windows 10 Home, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise LTSC 2021, Windows 10 Enterprise LTSC 2019 és Windows 10 Education verziók közül kell kiválasztanod annak az operációs rendszernek a licenszét, amelyik leginkább megfelel igényeidnek.

   

  A Windows 10 Pro vállalati környezetben

  A Windows 10 Professional verzióját elsősorban többgépes, kisebb-nagyobb vállalati-üzleti környezetben történő működésre tervezték. 

  Funkcionalitását tekintve tehát elsősorban hálózati menedzsment, felhasználókezelés és egyéb a vállalati rendszereket üzemeltető informatikusok, rendszergazdák számára fontos tulajdonságokban tér el a többi Windows 10 programverziótól.

  A specifikációkat alaposan átvizsgálva egyértelműen kijelenthető, hogy a Windows 10 Pro verziója jóval többet tud, és magasabb funkcionalitást biztosít, mint az elsősorban otthoni használatra tervezett Windows 10 Home verzió, ezért a laikusok és hozzáértők közül is sokan úgy vannak vele, hogy inkább ezt a magasabbra pozícionált Windowst vásárolják meg, hiszen előfordulhat (és néha bizony elő is fordul), hogy jól jönnek azok a plusz funkciók, amelyek csak a Windows 10 Pro-ban találhatóak meg.

  Szerencsére az egyes Windows licenszek árazásában nincsenek nagy különbségek, igazából egyik jelenleg kapható Windows sem kerül sokba. A SzoftverPremium webáruházban például kifejezetten olcsón vásárolhatunk bármilyen Microsofthoz köthető hivatalos licenszet.

   

  A Windows 10 Pro telepítése

  A Windows 10 Pro jócskán leegyszerűsíti a személyazonosság, az eszközök és az alkalmazások kezelését, így a felhasználó a valóban fontos dolgokra összpontosíthat. Az informatikai infrastruktúra intuitív irányításával sokkal produktívabb munkavégzés válik lehetővé.

  Persze mindez már Windows 10 Pro telepítőjének letöltésére is igaz, ahogyan maga a Windows 10 telepítése is gyerekjáték. Kiválasztjuk és megvesszük az operációs rendszer licenszét, majd egy visszaigazoló e-mailben hamarosan megkapjuk a telepítési útmutatót és a Windows 10 Pro termékkulcsot.

  Ezek segítségével pedig már egyszerűen letölthető a Windows 10 telepítője közvetlenül a Microsoft szerveréről. Semmi kétes Windows activator, semmi Windows 10 KMSpico. Jobb az ilyesmit elkerülni, válasszuk inkább a jogkövető megoldást a profi felhasználóknak fejlesztett Windows 10 Pro megvásárlásával.

  Vélemények
  Átlagos értékelés:
  5 (1 vélemény)
  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  Még nem írt véleményt a termékről?
  Véleményt írok!
  Gábor
  2024.02.10
  Gyorsak, kedvesek.
  Vásárlás után azonnal érkezik a termékkulcs a megadott mail címre. Elakadás esetén készséggel segítenek telefonon.
  Jó szívvel ajánlom őket és a webshopot.
  Hasonló termékek