Office 2021 Standard
Office 2021 Standard
30 990 Ft (24 402 Ft + ÁFA)

Office 2021 Standard

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

   

  • Aktiválási mód: Online

   

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

   

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

   

  • Régió: Világszerte használható

   


  SzoftverPremium licencelési szakértő:  A Professional Plus kiadás rendkívül kedvező árából fakadóan minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy azt a típust, tehát a Professional Plust részesítse előnyben, mert nem csupán több funkciót tesz elérhetővé, de jelenleg kedvezőbb áron is elérhető a Standard verzióval szemben. 

   

  Javaslat (Link):  Office 2021 Professional Plus

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Rendelhető
  30 990 Ft (24 402 Ft + ÁFA)
  Részletek

  Ismerd meg a Microsoft Office 2021 alapverzióját!

  A Microsoft Office 2021 Standard licensze nevének megfelelően tulajdonképpen a népszerű irodai programcsomag alapverziójának számít. Ismerd meg az Office 2021 megújított Standard verzióját, hogy objektíven dönthess, ez-e a legmegfelelőbb kiszerelés számodra.

  A Microsoft Office 2021 Standard licenszét egyszeri díjas, örökáras konstrukcióban kínáljuk, amelynek köszönhetően nem kell hosszú éveken át, folyamatosan havidíjat fizetned, ezáltal rövid időn belül bőven megtérül az egyszeri nagyobb összegű befektetés.

  Az Office 2021 Standard licenszének megvásárlásával egy csomagban tiéd lehetnek a legfontosabb Office szoftverkomponensek: vásárolj eredeti Office 2021 Standard licenszet, és telepítheted gépedre a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook klasszikus verzióit, valamint a Publisher és az Access programokat is!

  Office 2021 Standard rendszerkövetelményei

  A hivatalos licenszvásárlás előtt mindenképpen ellenőrizd le az Office 2021 Standard futtatásához szükséges hardver- és szoftverkövetelményeket:

  • Processzor: 1,1 GHz-es, 2 magos processzor
  • Memória: 4 GB RAM
  • Merevlemez: 4 GB szabad lemezterület
  • Operációs rendszer: Windows operációs rendszer esetén a Windows 10 vagy Windows 11 rendszereket támogatottak.
  • Grafikus hardver: a hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 9 vagy újabb grafikus kártya szükséges WDDM 2.0 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 esetén.
  • Kijelző: 1280 x 768 képernyőfelbontás (64 bites Office szükséges a 4K és újabb verziókhoz)
  • Böngésző: a Microsoft Edge, a Safari, a Chrome vagy a Firefox aktuális verziója.
  • .NET-verzió: bizonyos funkciókhoz szükség lehet a .NET 3.5-ös vagy 4.6-os, illetve újabb verziójának telepítésére.
  • A további követelményeket megtalálhatod a https://aka.ms/systemrequirements weblapon.

  Jó választás a Microsoft Office Standard 2021?

  Mi itt a Szoftverprémiumnál azt gondoljuk, hogy a legjobban az Office 2021 Professional Plus kiadás megvásárlásával járhatsz, még akkor is, ha csak a legalapvetőbb feladatokhoz keresel egy felhasználóbarát szövegszerkesztőt vagy táblázatkezelőt.

  Az iskolai célú felhasználás kapcsán még inkább ésszerű ez a megállapítás, hiszen egészen hamar és könnyedén felmerülhetnek olyan feladatok az általános iskolától az egyetemi szintig, melyek megoldásához nem feltétlenül a Standard változat funkcionalitása a legoptimálisabb.

  Ha esetleg egyből nem is fogod kihasználni a Professional Plus teljes funkcionalitását, a Standard verzióhoz többet kapsz, mégpedig kevesebb pénzért! Ár-érték arányban így sokkal jobban jössz ki, mint a kisebb tudású Office 2021 Standard változat licenszének megvásárlásával.

  Az Office Professional Plus 2021 verzió most kifejezetten kedvező áron kapható a webáruházban, ezért minden vásárlónknak azt tanácsoljuk, hogy inkább ezt részesítse előnyben az összes többi Office 2021 változat helyett. Vásárolj eredeti Office 2021 Standard licenszt hivatalos forrásból, 100% garanciával, otthoni vagy irodai felhasználásra!

   

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!