Office 2019 Professional

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

 

  • Aktiválási mód: Online

 

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

 

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

 

  • Régió: Világszerte használható

 


SzoftverPremium licencelési szakértő:  A Professional Plus kiadás rendkívül kedvező árából fakadóan minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy azt a típust, tehát a Professional Plust részesítse előnyben, mert nem csupán több funkciót tesz elérhetővé, de jelenleg kedvezőbb áron is elérhető az alap Professional verzióval szemben. 

 

Javaslat (Link):  Office 2019 Professional Plus

Gyártó
Microsoft
Állapot
Új
Nem elérhető
Részletek

Mit kapok az Office 2019 Professional megvásárlásával?

Az Office Professional 2019 licence megvásárlásával egy gépre, egy személy számára egy egyszeri vásárlási konstrukció keretében örökre a tieid lehetnek a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Publisher és az Access klasszikus programjai.

Az Office 2019 Professional teljesen kompatibilis a Windows 11 és a Windows 10 rendszerekkel, ahogyan természetesen képes együttműködni a Microsoft Teams szolgáltatással is. A Windows 11 és a Windows 10 kompatibilis verzióit, illetve az egyéb szolgáltatások követelményeit az aka.ms/systemrequirements weboldalon nézheted meg pontosabban.

Az Office 2019 Professional rendszerkövetelményei

Processzor: 1,6 GHz-es vagy gyorsabb, 2 magos

Memória: 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bites)

Háttértár: 4 GB szabad lemezterület

Kijelző: 1280x768 képpontos képernyőfelbontás (a 32 bites változat 4K vagy nagyobb felbontást igényel a hardvergyorsításhoz) A webappok ugyanolyan minimális felbontást igényelnek, mint az operációs rendszer, amelyen futnak.

Grafikus hardver: A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 9 vagy újabb grafikus kártya szükséges WDDM 2.0 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 esetén (vagy WDDM 1.3 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 Fall Creators Update esetén).

Operációs rendszer: Windows 11, Windows 10, Windows Server 2022, Windows Server 2019 vagy Windows 10 LTSC 2019 vagy Windows 10 LTSC 2021.

Böngésző: A Microsoft Edge, az Internet Explorer, a Chrome vagy a Firefox aktuális verziója.

.NET-verzió: Egyes funkciókhoz szükség lehet a .NET 3.5-ös vagy 4.6-os, illetve újabb verziójának telepítésére.

Egyéb: Az internetes szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges.

Ez a verzió kell nekem?

A SzoftverPremium szakértője szerint a magasabb funkcionalitású Office 2019 Professional Plus kiadással rendkívül kedvező árából fakadóan jobban járhatsz, ezért minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy inkább ezt a változatot, tehát a Professional Plust részesítse előnyben, mert nem csupán több funkciót tesz elérhetővé, de kedvezőbb áron is elérhető az alap Professional verzióval szemben.

Vásárold meg a legújabb Office 2019 Professional Plus programcsomagot, hivatalos forrásból, 100% garanciával!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!