Windows 8.1 Enterprise
Windows 8.1 Enterprise
29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)

Windows 8.1 Enterprise

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc

 

  • Aktiválási mód: Online

 

  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)

 

  • Architektúra: 32 / 64 Bit

 

  • Régió: Világszerte használható
Gyártó
Microsoft
Állapot
Új
Rendelhető
29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)
Részletek

 

Windows 8.1 Enterprise: operációs rendszer extra funkciókkal

A Windows 8.1 Enterprise sokáig a vállalati IT rendszerek sarokkövét jelentette. Persze sokan az otthoni felhasználók közül is ezt futtaták, mint a legszélesebb funkcionalitást kínáló Windows változatot. A Windows 8.1 Enterprise a szintén egészen népszerű Windows 7-et követte a sorban, majd nagyvállalati környezetben a Windows 10 Enterprise lett az utódja ennek a kiválóan összerakott Windows verziónak.

Ugyanakkor jónéhányan a mai napig használják a Windows 8.1 Enterprise operációs rendszert, hiszen stabilan működő rendszerként semmi okuk nem volt lecserélni. Szerencsére 2023. január 10-ig a kiterjesztett támogatási időszakban az oprendszer minden kritikus frissítést megkap.

Miben más a Windows 8.1 Enterprise?

A Windows 8.1 alapvetően három verzióban érhető el, ezek a Windows 8.1 Standard, Windows 8.1 Professional és a Windows 8.1 Enterprise változatok.

Az egyes változatok elsősorban a felhasználás célcsoportjában és az egyes célcsoportok által igényelt funkciók meglétében vagy hiányában térnek el egymástól. Közös pont ugyanakkor, hogy mindhárom változat hivatalos licenszét kedvező áron megvásárolhatod a Szoftverprémium webáruházon keresztül.

A Standard változat inkább az egyszerű, otthoni felhasználást képes kiszolgálni, a Windows 8.1 Pro akár már a magasabb szintű otthoni, illetve a kis- és közepes méretű vállalatok IT infrastrukturális igényeinek kielégítésére is használható, míg az Enterprise változatot főként a nagyvállalatok sokgépes, hálózatba szervezett rendszereinek kiszolgálására tervezték, ugyanakkor igazából mindenféle helyzetben használható ez a legtöbb funkciót tartalmazó verzió.

A Windows 8.1 Enterprise az a verzió, amely üzleti prémium funkciókat kínál az operációs rendszeren belül. A Windows 8.1 Enterprise tartalmazza a Windows 8.1 Pro összes funkcióját, amelyet olyan további extra funkciókkal egészít ki, mint a Windows To Go, a DirectAccess, a BranchCache, az AppLocker, a Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Windows 8.1 Enterprise termékkulcs beszerzése

Ugyan a Windows 8.1 Enterprise egy régebben megjelent operációs rendszer (eredetileg 2013-ban adták ki), de ennek ellenére használható napjainkban is. Akár frissen történő telepítésére is szükség lehet, például egy gyengébb számítógép beüzemelesénél, vagy régebbi programok futtatása miatt, amelyek nem kompatibilisek az újabb Windowsokkal. Ez az irodában és otthon is előfordulhat. Ilyenkor nyugodtan megbízhatsz a Windows 8.1 Enteprise változatában, amely a mai napig legálisan beszerezhető.

Sőt igazából, ha felelősségteljesen akarsz dönteni, akkor ez az egyetlen járható út, mivel nem győzzük hangsúlyozni, hogy jogtiszta Windows 8.1 Pro licencet csak teljesen megbízható forrásból szabad vásárolni. Ha Windows 8.1 Enterprise termékkulcsra van szükséged, tőlünk máris megrendelheted.

A SzoftverPremium szoftveráruházban azonnal és megbízható módon vásárolhatsz: a gyors és kényelmes bankkártyás fizetés után rendszerünk egy visszaigazoló levelet küld, amely tartalmazza a Windows 8.1 Enterprise letöltési lehetőségét és egy hivatalos Windows 8.1 Enterprise termékkulcsot is.

Az így megvásárolt Windows 8.1 licensz természetesen örökre szól, a kapott szoftverkulccsal az operációs rendszert bármikor kedvünk szerint újratelepíthetjük. Vásárolj Te is eredeti Windows 8 Enterprise licenszet hivatalos forrásból, 100% garanciával, akár otthoni, akár irodai felhasználásra!

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!