Visual Studio 2022 Professional
Visual Studio 2022 Professional
69 990 Ft (55 110 Ft + ÁFA) 
49 990 Ft (39 362 Ft + ÁFA)
29

Visual Studio 2022 Professional

  Cégünk, a Dexty Tech Zrt. az egyetlen eredeti és jogtiszta digitális Microsoft termékeket forgalmazó webshop a piacon. (Több mint 5.000 cég választása)

  • Típus: Elektronikus szoftverlicenc
  • Időtartam: Örökös (Nem kell megújítani!)
  • Aktiválási mód: Online
  • Nyelv: Multilanguage (Magyar / Angol / STB.)
  • Architektúra: 32 / 64 Bit
  • Régió: Világszerte használható
  • Garancia: Örökös (Nem pedig 1 hónap)

  Nem érdemes kísérletezgetni, velünk Ti is biztosra mehettek!

  Gyártó
  Microsoft
  Állapot
  Új
  Raktáron
  69 990 Ft (55 110 Ft + ÁFA) 
  49 990 Ft (39 362 Ft + ÁFA)
  Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!
  Kedvezmény 29
  Megtakarítás 20 000 Ft
  Részletek

   

  A Visual Studio 2022 Professional fejlesztői környezetben rejlő lehetőségek

  A Visual Studio 2022 Professional a szoftveróriás Microsoft által fejlesztett, széles körben elterjedt integrált fejlesztői környezet legújabb kiadása, melyet rengeteg fejlesztő szeret és használ a világ minden táján. A Visual Studio 2022 Professional felhasználóbarát felületével és megoldásaival segít a legújabb számítógépes alkalmazások és okostelefon applikációk kreatív létrehozásában.

  Emellett nevéhez hűen valóban professzionális módon fejleszthetsz vele webes alkalmazásokat, internetes oldalakat, vagy bármilyen más webes szolgáltatást, amelyet elképzeltél.

  Hatékony megoldásainak köszönhetően a Visual Studio 2022 Professional neve egybefort a költséghatékony programozói munkával, így ezentúl megrendelőid legvadabb igényeinek megvalósítása sem fog gondot okozni!

  Mit nyújt számodra a Visual Studio 2022 Professional?

  A Visual Studio 2022 alapvetően kétféle változatban kapható, így ha a Microsoft integrált fejlesztői környezete mellett tetted le a voksod, mindenképpen választanod kell a Visual Studio 2022 Professional és Visual Studio 2022 Enterprise kiadások közül

  Ugyan az Enterprise változat magasabb funkcionalitással bír, azonban ennek ára is van, nagyjából kétszeres áron vásárolható meg az alapverziónak számító Professional kiadáshoz képest, így érdemes mérlegelned, hogy mire is van szükséged valójában.

  A Visual Studio programcsalád alapvetően a Microsoft által legfontosabbnak tartott szoftverfejlesztési platformokat egyesíti, így egy integrált környezetben használhatjuk a cég fontos szoftverfejlesztési eszközeinek összecsiszolt ökoszisztémáját. A Visual Studio 2022 Professional az eddig említett használati célok mellett magas szinten támogatja a Java, C, C++ és Python programozási nyelveken való fejlesztéseket is.

  A Visual Studio 2022 Professional funkciói

  A Visual Studio 2022 Professional kiadásba rengeteg új fejlesztést építettek be, így például sokat fejlődött a sokak által kedvelt beépített kódkiegészítő funkció, amelynek segítségével egy csomó felesleges gépeléstől megszabadulhatsz. A kódolási kontextus jobb értelmezése által a Visual Studio 2022 Professional intelligens kód funkciója akár egész kódsorokat is be tud írni helyetted, ezzel is támogatva a gyors fejlesztőmunkát.

  A Visual Studio 2022 Professional minden eddiginél intuitívabb, ezért tényleg felhasználóbarát kódolási környezetet nyújt számodra. Az integrált fejlesztői környezet testreszabhatósága jelentősen kibővült, így például lehetőség van alternatív dokumentumkezelő rendszerek telepítésére is.

  A Visual Studio 2022 letöltése és telepítése

  Ha fejlesztői munkád a Microsoft keretrendszerérének irányába mutat, akkor mindenképpen megfontolandó lehet számodra a Visual Studio 2022 Professional beszerzése. Vegyél most jogtiszta Microsoft Visual Studio 2022 Professional licencet, csakis megbízható forrásból, teljes garanciával és számlával!

  Az eredeti Visual Studio 2022 Professional licensz megvásárlása egyáltalán nem bonyolult, ahogyan az integrált programozói keretrendszer tudásához képest a termék ára sem számít drágának.

  Ha a Szoftverprémium webáruházból vásárolsz, akkor a termékek kiválasztása, majd kifizetése után hamarosan visszaigazoló e-mailt kapsz a megvásárolt programokról, amelyben minden további tudnivalót közlünk a Visual Studio 2022 Professional letöltéséről, illetve telepítéséről is.

   

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!