Szoftverfrissítés

A szoftverbiztonság a vállalati informatikai részlegek egyik legfontosabb prioritása, amelyben a folyamatos frissítések kulcsszerepet játszanak. A különböző államoknak dolgozó kiberbűnözők és hackercsapatok éjjel-nappal folyamatosan keresik a népszerű szoftverekek sebezhetőségeit. A szoftverfejlesztők pedig ugyanezt teszik, de teljesen más céllal.

A folyamatos frissítésekkel mindig megkapja a legújabb javításokat, amelyek megakadályozzák, hogy a kiberbűnözők hozzáférjenek a bizalmas adatokhoz, vagy átvegyék az irányítást az Ön számítógépe felett. Ez azt jelenti, hogy az adatai biztonságban lesznek. 

Általában, ha egy szoftvert elkészítenek nincs teljesen optimalizálva. Ennek számos oka van, de a leggyakoribb a szoros verseny. A szoftver kiadásának hetekkel vagy hónapokkal való csúszása nagyobb veszteség a fejlesztők számára, mintha a kiadás után tovább dolgoznának rajta.

Másrészt az optimalizálás azt jelenti, hogy a szoftvert jobbá és hatékonyabbá kell tenni, de a felhasználók így is tudják használni. Képzelje el, hogy autója 12 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra, amikor megvásárolja, aztán kap néhány frissítést, és a gyorsulása fokozatosan javul. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás pillanatától kezdve Ön akkor is egy teljes értékű autóval rendelkezik.