Backup szoftverek

A Backup szoftver egy olyan program, amely lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen a számítógépén vagy más eszközön tárolt adatokról. A Backup szoftver alkalmas fájlokat, adatbázisokat, névjegyeket, naptárat, beállításokat és egyéb fontos információkat lemásolni, hogy adatvesztés esetén biztosítsa az adatok helyreállítását.

A Backup rendszerek lehetnek fizikai adattárak vagy felhő alapú szolgáltatások, és különféle verziókezelési funkciókkal is rendelkezhetnek a korábbi változatok megőrzésére. Miért fontos a Backup szoftver használata?! Napjainkban a digitális adatok mennyisége folyamatosan nő, ezért alig vannak olyan cégek vagy magánszemélyek akik valamilyen digitális adat nélkül dolgoznának vagy léteznének.

A teljes adatmennyiség elvesztése óriási veszteség lenne mind a magánszemélyek és cégek esetében is. Ezt tudják a kiberbűnözők is ezért az adatmennyiség növekedése mellett a hackertámadások száma is növekvő tendenciát mutat. Ahhoz, hogy megvédje személyes és üzleti adatait a megoldás egyszerű Biztonsági mentést kell végezni!